הכירו את שירה שולמית
מה הוביל אותך לתחום?
האהבה לתחום התפתחה תוך כדי רצון לתת ולהעניק עזרה לנשים במתן מתכונים, עצות וטיפים לקבוצה שפתחתי בוואטצאפ ומכאן הלימוד והחקירה שלי התרחבו, החלטתי להתמקצע בזה ממש.
לקחתי קורסים ללימוד אפי\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'ה.
איפה למדת את סודות המקצוע?
כמי שאוהבת ללמוד ולחקור אז זה התחיל באופן עצמאי בלימוד וחקירה דרך המדיה.
לומדת אפיה ועיטוף עוגות בקורס דיגיטלי של בית ספר לאפי\'ה שנרשמתי אליו נקרא \"מתוק מהלב\"
הייתי בסדנה מקצועית להכנת פרלינים אצל אפרת כהן.
איזה קינוח את/ה?
עוגות: מספרים, לב, עוגות לאירועים, פאי פירות, , פאי לימון עם מרנג צרפתי, פאי תפוחים, עוגות גבינה, רולדות קצפת, טארטלים, קינוחי כוסות, קרם ברולה, מלבי, עוגיות מקמח כוסמין במילוי תמרים או חלבה, נשיקות מתוקות ומרהיבות.
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
קשה לבחור, כולם היו בני.
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
מרגרינה
טיפ מקצועי:
לתת זה לקבל !
תמיד לחשוב על בונוס שאפשר להעניק ללקוח, משהו שהוא אקסטרא.
לשמור על קשר, לרשום תאריך יום הולדת וכו\'..