הקטנת הפונט
הגדלת הפונט
חזרה לגודל פונט מקורי
ניגודיות בהירה
ניגודיות קהה
גווני אפור
חזרה לצבעי המקור
ניווט בעזרת המקלדת
מיתוג קו-תחתון
התחברות
בית
קטגוריות קינוחים
עוגות מעוצבות לילדים
עוגות מעוצבות למבוגרים
עוגות מוס מעוצבות
מארזי קינוחים
עוגיות
מקרונים
קינוחים אישיים
קינוחי כוסות
קאפקייקס
כמו בקונדיטוריה
עוגת המספרים
דריפ קייק
עוגות גן
סמאש קייק
מארזים לחגים
קינוחים לפי אזור
תל אביב והמרכז
עכו נהריה והסביבה
עפולה והסביבה
רמלה לוד והסביבה
ירושלים והסביבה
ראשון לציון והסביבה
פתח תקווה והסביבה
אזור השרון
חיפה והקריות
אזור הדרום
סדנאות אפייה
מי אנחנו
סדנאות דיגיטליות
צרו קשר
בלוג
שאלות ותשובות
SEARCH
אזור אישי
בית
קטגוריות קינוחים
עוגות מעוצבות לילדים
עוגות מעוצבות למבוגרים
עוגות מוס מעוצבות
מארזי קינוחים
עוגיות
מקרונים
קינוחים אישיים
קינוחי כוסות
קאפקייקס
כמו בקונדיטוריה
עוגת המספרים
דריפ קייק
עוגות גן
סמאש קייק
מארזים לחגים
קינוחים לפי אזור
תל אביב והמרכז
עכו נהריה והסביבה
עפולה והסביבה
רמלה לוד והסביבה
ירושלים והסביבה
ראשון לציון והסביבה
פתח תקווה והסביבה
אזור השרון
חיפה והקריות
אזור הדרום
סדנאות אפייה
מי אנחנו
סדנאות דיגיטליות
צרו קשר
בלוג
הרשמה/כניסה
בית
>
קונדיטורים
>
מיטל גרוס
מיטל גרוס
באר יעקב
- או -
פנו אלי בWhatsapp
שלום, אני מיטל גרוס– קונדיטורית ושוקולטיירית בוגרת "אסטלה".
חיה ונושמת קונדיטוריה, יוצרת ומלמדת בהשארת הפטיסרי הפריזאי.
אלופת ישראל בקינוחים
הבעלים של אתר גט קייק
ובית הספר הדיגיטלי ללימוד קונידטוריה - גט קייק סקול
עמור ראשי
קינוחים
סדנאות
גלריה
יצירת קשר
הסדנאות שלי
אונליין
סדנת עיצוב עוגות
מיטל גרוס
ללמוד להכין עוגות מעוצבות מקצועיות וגם טעימות – עם שיטה קלה וייחודית כל מה שצריך לדעת כדי...
550 ₪
אונליין
סדנת מוסים ומארזי קינוחים
מיטל גרוס
רוצה ללמוד איך להכין את המארזים המושחתים והמשגעים שכולם מדברים עליהם? חדש: קורס אינטרנטי ...
269 ₪
אונליין
סופגניות בוטיק
מיטל גרוס
הסדנה שתגלה לכם את כל הסודות לסופגנייה יפה, רכה, שזופה עם פס לבן באמצע! בסדנה שלנו תקבלו ...
147 ₪
אונליין
קינוחי בוטיק ללא גלוטן
מיטל גרוס
למדו להכין קינוחים משגעים ומגוון טכניקות אפייה ללא טיפת גלוטן קורס אינטרנטי מושלם ללמידה ...
247 ₪
לכל הסדנאות
הכירו את מיטל
מה הוביל אותך לתחום?
תמיד הייתה לי משיכה למתוקים, אבל האמת שסדנה של מיקי שמו ממקום העבודה נתנה לי את החשק ללמוד עוד באופן מקצועי
איפה למדת את סודות המקצוע?
אצל אסטלה האחת והיחידה!
מי מהווה לך השראה?
הפטיסרי הצרפתי בעיקר
איזה קינוח את/ה?
פרלין
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
מרגרינה!
טיפ מקצועי:
לקרוא כל מתכון 3 פעמים מהתחלה על הסוף לפני שמתחילים לאפות.
שתפו את העמוד של מיטל
הגלריה שלי
לכל הגלריה
הרשמו לניוזלטר
Join now!
הישארו מעודכנית בחדשות, אירועים מתוקים, מבצעים מיוחדים ועוד.
אני קונדיטור/ית
אני לקוח/ה
© GetCake 2019 |
Developed by BRN.co.il
פנו לקונדיטוריה