לא צריך להסתבך ולא צריך להתפשר
אפשר להכין קינוחים מרשימים גם ללא גלוטן כלל.
נלמד מה משמעות הגלוטן בקינוחים, ומה אפשר לעשות כדי להחליף אותו,
ובנוסף נלמד להכין מגוון קינוחים וטכניקות שונות,
כמו: מרנג, מוסים, עוגיות, עוגות ראווה, מקרונים ועוד!
את הקינוחים אפשר להכין בגרסת ללא גלוטן או להמיר לקמח רגיל לפי ההנחיות, כך שהקורס מתאים לכולם!
מה מחכה לך בפנים?
סדנת מקרונים
נלמד להכין את העוגייה המפורסמת והכי יפה בוטרינה, ובנוסף נכין גם עוגת מגה מקרון מרשימה
עוגת ראווה טרופיקנה
עוגה מרשימה עם שכבות פנים וציפוי גלאסז’ מבריק! בטעמים מנגו, אננס, קוקוס, שקדים
פס שוקולד-לוז
ביסקוויט קקאו, גנאש שוקולדי וקרם פרלינה מוצף בזילוף מודרני
פבלובה הפוכה
נלמד להכין מרנג שוויצרי מושלם להכנת נשיקות ופבלובה. נכין פבלובה במילוי קולי תות-פטל וקצפת מושלם!
טארט קרמבו לימון
פריך שקדים, קולי הדרים, קרם לימון ומרנג איטלקי. קינוח ממכר וטעים שלא יפסיקו לבקש שתכינו שוב ושוב
קונקורד משודרג
פרווה! מוס שוקולד עשיר, קרנצ’ שוקולד שקדים, מרנג קקאו, ציפוי של גלאסז’ קקאו מבריק, קינוח מרשים וטעים ברמות!
בונוס - עוגיות שוקולד צ'יפס
בונוס - קרם ברולה עם טריק
בונוס - מדריך אפייה ללא גלוטן
הסדנה אינטרנטית
כל התכנים מוקלטים ומסודרים באתר קורסים
גישה מכל מקום בכל זמן 24/7 ללא הגבלה!
צפי בסדנה מתי שנוח לך
למדי להכין מארזי קינוחים טעימים ומשגעים מהבית!