מתכון עוגת פאדג' שוקולד ללא גלוטן
- נכתב ע"י רחלי בזוב
פאדג שוקולד ללא גלוטן
רכיבים:
200 שוקולד
200 חמאה
300 ביצים
230 סוכר
75 קורנפלור
45 קקאו
איך מכינים?
מקציפים ביצים וסוכר למסה יציבה ותפוחה
במקביל ממיסים שוקולד וחמאה.
מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה לביצים והסוכר ומערבבים קלות.
לאחר מכן מוסיפים את היבשים: הקונפלור והקקאו.
שופכים את המסה לרינג בקוטר 22 ואופים 18 דקות.
האתר של רחלי >> https://www.getcake.co.il/confectioner?id=96
עקבו אחרי רחלי >> rachelibazov1_