מתכון לקינוחי מוס אישיים בטעמים - GetCake
SEARCH

מתכון לקינוחי מוס אישיים בטעמים

  • נכתב ע"י  מיטל גרוס
שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook


צילום: קניבליידיז צילום: קניבליידיז

 

מתכון ללבבות מוס בטעמים: 
8 יחידות

מצרכים :
למוס ;
4 גרם גלטין + 20 גרם מים קרים ( לערבב היטב ולהניח במקרר ) .
גאנש שוקולד - 120 גרם שוקולד לבן + 60 גרם שמנת מתוקה ( להמיס היטב במיקרוגל בפולסים , לערבב ולהניח במקרר כשעה לפני ההכנה ) .
2.5 מיכלי שמנת מתוקה ( 625 גרם )
כף אבקת סוכר
אוריאו טחון / ממרח לוטוס / או כל ממרח אחר שתרצו ( ככף ממרח ) .

ציפוי מגנום :
300 גרם שוקולד לבן / חלב / מריר ( עדיף להשתמש בשוקולד איכותי כמו לובקה ) .
30 גרם חמאת קקאו ( לא חובה ) או 2 כפות שמן קנולה .

אופן ההכנה :
במיקסר עם בלון הקצפה שמים ;
שמנת מתוקה , אבקת סוכר - מקציפים על מהירות בינונית עד למרקם יוגורט פלוס .
לאחר שהגענו למרקם נעצור את המיקסר .
במיקרוגל נחמם כ 15 שניות ( לא יותר ) את הגלטין שהכנו מראש ונוסיף אותו לגאנש שהכנו , נערבב היטב ונוסיף הכל למיקסר .
נפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה כחצי דקה על שכל החומרים מתאחדים .
נעצור את המיקסר .

* בשלב הזה ניתן לחלק את המסה למספר קערות ובכל קערה להוסיף ממרח / עוגיות שונות *

נוסיף את הממרח / העוגיות שאנחנו אוהבים , נקפל היטב עם לקקן או מטרפה .

על מגש קשיח ( שאפשר להכניס למקפיא ) נשים את התבנית סיליקון ( ניתן להשתמש בכל תבנית סיליקון לקינוחים אישיים ) .
ואת המסה נעביר לשק זילוף , נגזור פתח בינוני ונמלא את הסיליקון .
נעביר ללילה במקפיא ( חובה לילה ) .

לאחר לילה שלם במקפיא .
נכין את הציפוי ;
מחממים את השוקולד שבחרתם עם חמאת קקאו או השמן בפולסים במיקרוגל ( זהירות לא לחמם יותר מידי שלא יישרף ) .
ניקח פלטה מדורגת קטנה או גדולה , כוס זכוכית עמידה לחום ומגש עם משטח סיליקון או נייר אפייה .


שלב הציפוי ;
נחלץ את המוס מהסיליקון , נעביר את הציפוי לכוס הזכוכית .
את המוס נניח על הפלטה ומעל הקערת שוקולד .
נשפוך עם הכוס המלאה בשוקולד על הקינוח ו"נדפוק" על הקערה ( בשביל שהציפוי יינזל ) דפיקות קטנות .
נניח את הקינוח המצופה על הנייר אפייה / משטח סיליקון ונקשט בכל מה שאתם אוהבים .
נעביר את הקינוחים למקפיא .
כ10 דקות לפני שאוכלים להעביר למקרר .

 

שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook

קונדיטורים, רוצים להגדיל
את החשיפה ולקבל הזמנות
אונליין? Get Pro!

הרשמו לאתר ותוכלו להגדיל את מעגל
הלקוחות ולקבל הזמנות דרך האתר אונליין
הרשמו עכשיו

הרשמו לניוזלטר Join now!

הרשמה לאתר !Join now
על מנת לפנות לקונדיטור יש להרשם לאתר. כבר יש לכם חשבון באתר? לחצו כאן
או
כיף שחזרתם! Welcome back
או
שכחתי סיסמה
להצטרפות כקונדיטורים לחצו כאן