מגנום מוס תותים בציפוי שוקולד רובי - GetCake
SEARCH

מגנום מוס תותים בציפוי שוקולד רובי

  • נכתב ע"י  מיטל גרוס
שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook


 

המתכון הוא מתכון למגנום בטעם תות ושוקולד לבן,
אבל הוא ישמש אתכם כמתכון למוס לכל דבר - 
שתוכלו לשלב בקינוחים אישיים ובעוגות.

את המגנום ציפיתי בשוקולד רובי - שוקולד שפולי ההקאו שלו נקלו ככה שהצבע שלהם הוא ורוד טבעי
ולכן לא היה צורך בהוספת צבע מאכל!

הטעם של שוקולד הרובי הוא פירותי ומאוד מתאים בשילוב עם המוס תות.

מגנום תות מבט מבפנים

אז איך מכינים?

רכיבים:
170 גרם מחית תות
300 גרם שוקולד לבן
6 גרם ג'לטין  + 36 גרם מים קרים.
350 גרם שמנת מוקצפת

350 גרם שוקולד רובי לציפוי / שוקולד לבן + צבע מאכל אדום לשוקולד

הוראות הכנה:
1. מעבבים בכלי קטן את הג'לטין עם המים ומניחים בצד ל 10 דקות.
2.בנתיים, מחממים את מחית התות לרתיחה קלה, ולאחר מכן מוזגים מעל כלי ובו השוקולד הלבן.
מחכים 2-3 דקות ומערבבים את השוקולד ומחית התות עד לאיחוד.
3.אחרי שהג'לטין התייצב, מכינים אותו למיקרו ל -10-20 שניות עד שהוא צלול ושקוף
ומוסיפים למחית התות עם השוקולד. מערבבים עד לאיחוד.

לאחר שהתערובת מתקררת מעט
4. מקציפים שמנת מתוקה למרקם יוגורט, ומקפלים את הגנאש ביחד עם השמנת.
5.מוזגים לתבנית המגנום ומעבירים למקפיא עד שהמגנום קפוא לחלוטין וקשה.

ממיסים במיקרו את השוקולד ומעבירים לכלי גבוהה - למשל כוס 
חשוב שהכוס תהיה יותר גבוהה מהמגנום ויותר רחבה ממנו
כדי שנוכל לטבול את המגנום בשוקולד.

מכינים נייר אפיה
מחלצים את המגנום מהתבנית
וטובלים בשוקולד
ולאחר מכן מניחים עד נייר האפייה
לאחר שסיימנו לטבול את כל המגנומים נעביר שוב למקפיא להתייצבות.

ניתן להוסיף קישוט באמצעות שוקולד מומס/צימקאו שהכנסנו לשקית זילוף,
ולזלף פסים קטנים באלכסון.

תהנו!




אוהבים לאפות?
הכירו את "גט קייק סקול" - בית הספר הדיגיטלי לסדנאות אפייה מבית גט קייק.

אנחנו מומחים בלהפוך חובבי אפייה - למקצוענים שמכינים את העוגות היפות מהאינסטגרם שלא נשאר מהם פירור שניה אחרי שהם מגיעים לשולחן!
איך?
מלמדים אתכם תכלס,
צעד אחר צעד,
בשיטת כל אחד יכול,
עוגות וקינוחים שאתם באמת רוצים להכין!
 
איך זה עובד?
נכנסים לאתר >> https://school.getcake.co.il/
בוחרים ונרשמים לסדנה/קורס דיגיטלי.
הסדנאות זמינות לצפייה מיידית!
 
קבלו 15% להזמנה ראשונה עם הקוד welcome
שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook

קונדיטורים, רוצים להגדיל
את החשיפה ולקבל הזמנות
אונליין? Get Pro!

הרשמו לאתר ותוכלו להגדיל את מעגל
הלקוחות ולקבל הזמנות דרך האתר אונליין
הרשמו עכשיו

הרשמו לניוזלטר Join now!

הרשמה לאתר !Join now
על מנת לפנות לקונדיטור יש להרשם לאתר. כבר יש לכם חשבון באתר? לחצו כאן
או
כיף שחזרתם! Welcome back
או
שכחתי סיסמה
להצטרפות כקונדיטורים לחצו כאן