איך לצלם קינוח שירצו לאכול אותו כאן ועכשיו - GetCake
SEARCH

איך לצלם קינוח שירצו לאכול אותו כאן ועכשיו

  • נכתב ע"י  מיטל גרוס
שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook


 

אנחנו אוכלים קודם כל עם העיניים, ולכן זה כל כך חשוב שהתמונות שלנו יהיו יפות ומגרות.

אבל לפעמים אפילו הקינוח המושלם פשוט לא יוצא ככה בתמונות ☹

 

יש כמה טיפים בצילום אוכל שאם נקפיד ליישם, התמונות שלנו ישודרגו פלאים, ואיתם גם כמות ההזמנות!

 

טיפ מס' 1 – תאורה

נכון התמונות הכי יפות שלך הם בטבע באור יום? אז זה לא במקרה ?

תאורה טבעית היא המומלצת והמדויקת ביותר לצילום מוצלח.

לא חובה לצאת החוצה, אפשר גם לצלם קרוב לחלון.

ואם בכל זאת צריך חיזוק - אפשר להיעזר במנורת לד שתאיר באור לבן את הקינוח שלנו.

מה עוד?

  • לא לצלם עם פלאש
  • לא לצלם עם העדשה לכיוון האור – האור צריך להגיע מצד המצלם.
  • על מנת להימנע מצל על הקינוח – מומלץ לנסות לשנות את זוית הצילום, ולהוסיף תאורה מלאכותית מכיוון המצלם.

2

 

טיפ מס' 2 – רקע

כדאי לצלם על רקע חלק או לקנות רקעים מוכנים שמיועדים לצילום.

נסו להיעזר בקירות, מפות ומשטחי העבודה שיש לכם בבית בתור רקע. למשל, אם יש קיר לבנים יפה, אפשר להצמיד אליו את השולחן שעליו נניח את העוגה ולצלם.

אם יש לנו אריחים מאוד יפים בבית או במרפסת, אפשר להניח את העוגה על הרצפה(על תחתית כמובן), ולצלם.

אבל הכי חשוב, לצלם רק את הקינוח, תמיד על אותו רקע. זה נותן מראה יפה ואחיד ומשדר מקצועיות.

 

3

 

טיפ מס' 3 – לצלם מקרוב

אנחנו רוצים שמי שיראה את התמונה ממש ירגיש שהוא בתוך הקינוח ויכול לקחת ביס.

צילום מקרוב יעשה אתה עבודה.

שימו לב – ממש להתקרב עם המצלמה  - ולא צילום קרוב באמצעות זום אין.

 

59825724 2320192624711167 5603586927069495296 n

 

טיפ מס 4 – להעביר את האווירה

כדי לתת עוד קצת עומק ולספר את הסיפור של הקינוח בתמונה, נרצה להוסיף קצת אביזרים ואפילו את חומרי הגלם שהשתמשנו בהם בתוך התמונה.

למשל פאי לימון – ניתן להניח לימון חצוי.

עוגת שוקולד  - שברי שוקולד וסוכריות.

צלחת יפה עם כפית.

מפית.

כמובן שהצבעים של הכלים והעזרים חייבים להיות מתאימים ויש להימנע מערבוב יתר של צבעים.

אפשר להמחיש את התמונה גם על ידי צילום חלקי גוף, למשל יד שבדיוק מוציאה פרוסת עוגה, או יד שאוחזת בעוגייה.

daniel hjalmarsson 3sl9 ubYIno unsplash

 

טיפ מס 5 – לצלם טרי

הקינוח נראה במיטבו בשנייה שהוא מוכן.

הקצפת עומדת יפה, הגלאסז' מבריק, העבירו את הטריות הזאת בתמונה שלכם.

הקדישו 2 דקות לאחר שהקינוח מוכן לצילום.

צילום הקינוח לאחר שהוא יוצא מההקפאה או על שולחן ארוחת שישי – לא יניב בדרך כלל תמונה טובה מספיק.

 

fotolia 238322402

 

טיפ מס 6  - עריכה עדינה

יש בכל טלפון עורך תמונות מובנה וגם המון אפליקציות לעריכת תמונות.

האופציות כל כך רבות, כל כך הרבה אפקטים ופילטרים שאנחנו חייבים לנסות..

אבל תמונה מקצועית באמת היא תמונה נקיה וממוקדת.

השתמשו בעריכה כדי לחתוך מעט את התמונה אם צריך, למרכז אותה, וכדי להבהיר או לחזק את הצבעים,זהו!

 

4

 

טיפ בונוס – לצלם הפוך!

המצלמה של הטלפון ממוקמת בחלק העליון האחורי שלו, ולכן שאנחנו מצלמים הזוית שלנו תמיד מלמעלה.

נסו להחזיק עם הטלפון הפוך עם המצלמה למטה, צלמו את הקינוח ותראו את הקסם קורה!

 

451cf113 1fff 4068 ac24 8e8d9be03e39184416b9 4803 4da6 a14b 4d54f4af3260

 

טיפ אחרון שרובנו מפספסים

שמרו על העדשה נקיה, ולפני הצילום נקו את העדשה עם בד החולצה.

לא תאמינו שתראו את ההבדל :)

 

בהצלחה!

 

קונדיטור, רוצה לקבל יותר הזמנת קינוחים?

לבניית חנות האינטרנט שלך לחצ/י כאן

 

 

שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook

קונדיטורים, רוצים להגדיל
את החשיפה ולקבל הזמנות
אונליין? Get Pro!

הרשמו לאתר ותוכלו להגדיל את מעגל
הלקוחות ולקבל הזמנות דרך האתר אונליין
הרשמו עכשיו

הרשמו לניוזלטר Join now!

הרשמה לאתר !Join now
על מנת לפנות לקונדיטור יש להרשם לאתר. כבר יש לכם חשבון באתר? לחצו כאן
או
כיף שחזרתם! Welcome back
או
שכחתי סיסמה
להצטרפות כקונדיטורים לחצו כאן