אלף נשיקות - מתכון לנשיקות מרנג - GetCake
SEARCH

אלף נשיקות - מתכון לנשיקות מרנג

  • נכתב ע"י  מיטל גרוס
שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook


הנשיקות הן בעצם עוגיות שעשויות ממרנג.

מה זה מרנג?

מרנג זאת קציפה של ביצים וסוכר, כאשר יש 3 סוגים של מרנג:

מרנג צרפתי

מרנג שוויצרי

ומרנג איטלקי

 

ההבדלים בינהם הם ביחסים בין החלבון לסוכר וגם בדרך ההכנה, ולכל מרנג יש שימוש שונה,

לדוגמא:

מרנג איטלקי משמש להכנת הקצפת של הקרבו

מרנג שוויצרי משמש להכנת נשיקות ופבלובה

ומרנג צרפתי מיועד לשימוש בתוך מסה של עוגות.

 

היום נכין נשיקות

ונלמד להכין מרנג שוויצרי בקלי בקלות!

רוצים ללמוד להכין קינוחים מקצועים נוספים? הירשמו אל סדנאות האפייה שלנו והפכו להיות קונטידורים בעצמכם! 

 

נשיקות מרנג גט קייק

 

מה צריך?

150 גרם חלבון ביצה

150 גרם סוכר

150 גרם אבקת סוכר

 

איך מכינים?

מערבבים סוכר וחלבון בתוך קערת המיקסר, על בן מרי, עד להמסת הסוכר.

מקציפים את התערובת עד לקבלת קצף יציב.

מקפלים בעדינות את אבקת הסוכר לקצף.

מעבירים לשקית זילוף, מזלפים נשיקות בגודל הרצוי.

מייבשים את הנשיקות בתנור בחום 80 סטטי למשך 3 שעות.

שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

 

 

מה עוד?

  • לא לוותר על שלב ההמסה על הבן מארי - שאריות סוכר שלא נמסו יגרמו לנשיקות להשחים ולא להיות לבנות ואטומות כמו שאנחנו אוהבים!
  • ניתן לצבוע את המרנג לפני הזילוף בכל צבע שרוצים - נשתנש בצבעים על בסיס ג'ל.
  • ניתן לזלף צורות שונות בשימוש בצנטרים שונים: נטיפים, פרחים וכל צורה שמתחשק!
  • זמן האפיה משתנה לפי גודל הנשיקה - ולוקח בין שעה וחצי ל - 5 שעות.

 

7

 

 

שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook

קונדיטורים, רוצים להגדיל
את החשיפה ולקבל הזמנות
אונליין? Get Pro!

הרשמו לאתר ותוכלו להגדיל את מעגל
הלקוחות ולקבל הזמנות דרך האתר אונליין
הרשמו עכשיו

הרשמו לניוזלטר Join now!

הרשמה לאתר !Join now
על מנת לפנות לקונדיטור יש להרשם לאתר. כבר יש לכם חשבון באתר? לחצו כאן
או
כיף שחזרתם! Welcome back
או
שכחתי סיסמה
להצטרפות כקונדיטורים לחצו כאן