מתכון למגנום מוס שוקולד לבן - GetCake
SEARCH

מתכון למגנום מוס שוקולד לבן

  • נכתב ע"י  מיטל גרוס
שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook


רכיבים:

למגנום:

100 גרם שוקולד לבן

250 גרם שמנת מתוקה

50 גרם חלב מרוכז

לציפוי:

300 גרם שוקולד מריר

חצי כוס שמן קנולה

הוראות הכנה:

  1. ממיסים את השוקולד הלבן עם 50 גרם שמנת מתוקה ומקררים מעט.
  2. מקציפים את יתרת השמנת המתוקה ומוסיפים את החלב המרוכז תוך כדי הקצפה.
  3. מאחדים את התערובות: שופכים את תערובת השוקולד לשמנת המוקצפת ומאחדים בתנועות קיפול כדי לא לשבור את הקצף.
  4. מעבירים לתבנית סיליקון מגנום, מוסיפים מקל ומכניסים להקפאה ללילה.
  5. ממיסים שוקולד מריר עם שוקולד. התערובת צריכה להיות נוזלית מאוד.
  6. את השוקולד המומס נכנסים לכוס גבוהה, כך שכאר נכניס את המגנום לשוקולד, הוא יוכל לצפות את כולו.
  7. לאחר הציפוי מניחים על נייר אפיה עד שהשוקולד מתייצב.
  8. שומרים בהקפאה
  9. בתאבון!

טיפ: ניתן להוסיף לתערובת המגנום גם מחיות טעם למשל: נוטלה, קינדר, פצפוצי שוקולד ועוד הפתעות כדי לגוון.

 

88bfc0f5 0518 478b 88b6 f95e0dfea0d3

 

אנו מקווים שנהנתם :)

 

אם אתם מעוניינים פחות לעבוד ויותר לאכול >> הזמינו קינוחים, תאמינו לנוֿ, זה כדאי לכם  :) 

שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook

קונדיטורים, רוצים להגדיל
את החשיפה ולקבל הזמנות
אונליין? Get Pro!

הרשמו לאתר ותוכלו להגדיל את מעגל
הלקוחות ולקבל הזמנות דרך האתר אונליין
הרשמו עכשיו

הרשמו לניוזלטר Join now!

הרשמה לאתר !Join now
על מנת לפנות לקונדיטור יש להרשם לאתר. כבר יש לכם חשבון באתר? לחצו כאן
או
כיף שחזרתם! Welcome back
או
שכחתי סיסמה
להצטרפות כקונדיטורים לחצו כאן