מתכון למגנום מוס שוקולד לבן
- נכתב ע"י מיטל גרוס
רכיבים:
למגנום:
100 גרם שוקולד לבן
250 גרם שמנת מתוקה
50 גרם חלב מרוכז
לציפוי:
300 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמן קנולה
הוראות הכנה:
- ממיסים את השוקולד הלבן עם 50 גרם שמנת מתוקה ומקררים מעט.
- מקציפים את יתרת השמנת המתוקה ומוסיפים את החלב המרוכז תוך כדי הקצפה.
- מאחדים את התערובות: שופכים את תערובת השוקולד לשמנת המוקצפת ומאחדים בתנועות קיפול כדי לא לשבור את הקצף.
- מעבירים לתבנית סיליקון מגנום, מוסיפים מקל ומכניסים להקפאה ללילה.
- ממיסים שוקולד מריר עם שוקולד. התערובת צריכה להיות נוזלית מאוד.
- את השוקולד המומס נכנסים לכוס גבוהה, כך שכאר נכניס את המגנום לשוקולד, הוא יוכל לצפות את כולו.
- לאחר הציפוי מניחים על נייר אפיה עד שהשוקולד מתייצב.
- שומרים בהקפאה
- בתאבון!
טיפ: ניתן להוסיף לתערובת המגנום גם מחיות טעם למשל: נוטלה, קינדר, פצפוצי שוקולד ועוד הפתעות כדי לגוון.
אנו מקווים שנהנתם :)
אם אתם מעוניינים פחות לעבוד ויותר לאכול >> הזמינו קינוחים, תאמינו לנוֿ, זה כדאי לכם :)