בראוניז שחיתות - GetCake
SEARCH

בראוניז שחיתות

  • נכתב ע"י  מיטל גרוס
שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook


רכיבים:

200 גרם שוקולד מריר

180 גרם חמאה

3 ביצים ביצים

350 גרם סוכר

150 גרם קמח

חצי כפית אבקת אפייה

קורט מלח

כפית מחית וניל – אופציונלי

2 כפות ליקר שוקולד/רום - אופציונלי

הפתעות: (לא חובה)

שברי שוקולד

מרשמלו

שברי אגוזים(לוז, מלך, פקאן)

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל 165 מעלות ומכינים תבנית 20*30 עם נייר אפייה.
  2. ממיסים ביחד שוקולד וחמאה.
  3. בקערה אחרת מקציפים (אפשר גם ידנית) ביצים וסוכר.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד, ואת המלח, הוניל והאלכוהול ומערבבים לאיחוד
  5. מנפים את הקמח ואבקת האפיה לתערובת, ומקפלים עם לקקן עד לתערובת אחידה.
  6. מוסיפים הפתעות – ומקפלים קלות כדי שיתתפזר בכל התערובת
  7. מעבירים לתבנית אפייה, אפשר לפזר הפתעות גם למעלה.
  8. משטחים ואופים במשך 15 דקות עד שהתערובת תפוחה אבל עדיין לא אפויה עד הסוף במרכז.
  9. מקררים ופורסים לריבועים.
  10. בתאבון ?

טיפ:

אל תנסו לחסוך בכמויות הסוכר, השוקולד או החמאה – כי אז יכולה לצאת לכם סתם עוגת שוקולד. הבראוניז מקבל את הלחות והמרקם האופייני לו בגלל הכמות הגדולה של הסוכר והשומן. 

היכנסו למשלוחי עוגות וקינוחים והזמינו בראוניז שחיתות עד הבית!

שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook

קונדיטורים, רוצים להגדיל
את החשיפה ולקבל הזמנות
אונליין? Get Pro!

הרשמו לאתר ותוכלו להגדיל את מעגל
הלקוחות ולקבל הזמנות דרך האתר אונליין
הרשמו עכשיו

הרשמו לניוזלטר Join now!

הרשמה לאתר !Join now
על מנת לפנות לקונדיטור יש להרשם לאתר. כבר יש לכם חשבון באתר? לחצו כאן
או
כיף שחזרתם! Welcome back
או
שכחתי סיסמה
להצטרפות כקונדיטורים לחצו כאן