מתכון לאלפחורס של ליאת קטיפה - GetCake
SEARCH

מתכון לאלפחורס של ליאת קטיפה

  • נכתב ע"י  ליאת קטיפה
שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook


אלפחורס היא עוגיה שמקורה בארגנטינה.

אלפחורס מסורתי עשוי לרוב ככריך משתי עוגיות שביניהן נתונה ריבת חלב.

יש שנוהגים לקשט את דפנות האלפחור בקוקוס ואחרים מצפים את האלפחור כולו בשוקולד.

 

המיוחד בעוגיה הזו היא הבצק הפריך הרך והמתפורר שלה, והביס המושלם הזה שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!!

 

קבלו את המתכון של ליאת קטיפה מבאר יעקב:

 

חומרים:

200 גרם חמאה

200 גרם קמח 

250 גרם קורנפלור

100 גרם אבקת סוכר

1 שקית אבקת אפיה 

כפית אבקת וניל\ סוכר וניל

3 חלמונים

 

אופן ההכנה:

להכניס את כל החומרים למעבד מזון ( מיקסר) עד למרקם פירורי.

להוסיף חלמונים.

להכניס למקרר למנוחה של שעתיים.

 

טיפ שלי:

לרדד את הבצק לפני ההכנסה לקירור כך כשמוציאים מאוד קל לקרוץ את הצורות והעוגיות יוצאות בנראות מושלמת !

 

אפיה :

תנור טורבו 160 מעלות 

8 דקות בלבד! אסור שעוגיות האלפחורס ישחימו!! הן צריכות להישאר לבנות בהירות ובכך הן שומרות על המרקם הייחודי שלהן!

לאחר שהעוגיות מתקררות למלא בריבת חלב איכותית לפזר בקצוות קוקוס

בתאבון!

 

רוצים לראות את כל המתוקים של ליאת? כנסו:

https://www.getcake.co.il/confectioner?id=319

 

עמוד אינסטגרם https://www.instagram.com/liatkatifa_sweetart

עמוד פייסבוק https://www.facebook.com/%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%A7%D7%94-108716430867253

 

שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook

קונדיטורים, רוצים להגדיל
את החשיפה ולקבל הזמנות
אונליין? Get Pro!

הרשמו לאתר ותוכלו להגדיל את מעגל
הלקוחות ולקבל הזמנות דרך האתר אונליין
הרשמו עכשיו

הרשמו לניוזלטר Join now!

הרשמה לאתר !Join now
על מנת לפנות לקונדיטור יש להרשם לאתר. כבר יש לכם חשבון באתר? לחצו כאן
או
כיף שחזרתם! Welcome back
או
שכחתי סיסמה
להצטרפות כקונדיטורים לחצו כאן