ספיישל שנה חדשה עם עשרת הקינוחים המומלצים ביותר לראש השנה!
- נכתב ע"י מיטל גרוס
ריכזנו עבורכם את עשרת הקונדיטורים הפופולארים ביותר באתר שלנו שהסכימו לחלוק איתנו את המתכונים הסודיים לקינוחים שיהפכו את שולחן החג שלכם לבלתי נשכח!
גם השנה נחגוג בהרכב מצומצם או דרך הזום במצב מקוון אבל עדיין - מסביב לשולחן!
כיוון שחשוב מאד שהחוויה בערב החג תהיה מושלמת, גם לכם וגם למשפחה המצומצמת שתחגוג איתכם,
כדאי להכיר ולזכור את השמות הבאים, שהם חלק מנבחרת הקונדיטורים המובילה של ישראל ולבחור עם איזה קינוח תחגגו את השנה החדשה.
אל תשכחו לספר לנו איך היה!
את כל הקינוחים המדהימים ועוד רבים ניתן להזמין לערב החג דרך פלטפורמת הקונדיטוריה גט קייק או ללמוד בסדנאות אפייה פרונטליות או דיגיטליות של הקונדיטורים שלנו.
אוהבים לאפות ורוצים לשדרג את יכולות האפייה ולהמקצע?
אני מזמינה אתכם להכנס לגט קייק סקול - ולהתחיל לאפות כמו המקצעונים!
10% הנחה על כל הסדאות הדיגיטליות, בנוסף על המבצעים הקיימים - עם קוד קופון: getcake10
אייל רווח
שף קונדיטור מסעדת ״לה רפובליקה״ ת״א
בלוגר, מעצב עוגות, יוצר תוכן, מנחה סדנאות אפייה.
אייל למד בבישולים את הבסיס לקונדיטוריה ואת כל השאר בעזרת ספרים, יו טיוב, בלוגים מחו״ל והרבה נסיונות.
מרגש אותו כששולחים לו תמונות של אנשים מאושרים חוגגים עם עוגה שהוא הכין והוא מאמין שכל דבר ששמים על הקינוח צריך להיות טעים ולא קנוי.
אינסטגרם: eyalrevah
טיפ מקצועי: לשאול את גוגל מלא שאלות ולנסות כל הזמן דברים חדשים.
המתכון של אייל:
פנקוטה דבש עם פיסטוקים ואוכמניות טריות, קל להכנה מרענן ומרשים!
סמדר שחר
פיינליסטית בייק אוף ישראל 2 Bake off Israel
בעלת קייטרינג וקונדיטורית בוטיק, מנחת סדנאות אפייה, אירועי חברה, עוגות מעוצבות ומארזים בעיצוב אישי.
סמדר למדה קונדיטוריה ב"עושים בישול" בהנחיית השף אורן גירון, עוסקת באומנות כל חייה, מציירת בפסיפס ומבלה את רוב שעות היום במטבח.
הכי מרגש אותה הוא רגע מסירת העוגה והמבט על פניו של הלקוח, וכמובן גם שני הילדים שלה.
סמדר חולמת להפוך לשם דבר בתחום ולהיות "מרתה סטיורט" הישראלית!
אינסטגרם: smadar_shahar
טיפ מקצועי: עדיף להוציא את העוגה דקה לפני ולא לייבש את העוגה.
המתכון של סמדר:
סבלה ברטון שקדים ואגסים - עוגה עשירה וטעימה במיוחד עם אחד הבצקים האהובים עליה.
רק נראה המון עבודה, אם תכינו את כל החומרים מראש תראו איך כל שלב מוכן בחמש דקות,
והכל בקערת מיקסר אחת בלי לשטוף בין השלבים!
אורי שניידר
מציירת על עוגות
מנחת סדנאות אפייה ומכינה עוגות יומולדת מעוצבות מיוחדות!
אורי למדה את סודות המקצוע בהרבה עבודה עצמית, ניסיון וסדנאות שונות.
מרגש אותה לראות את התלמידים בסדנאות שלה מצליחים לצייר על עוגה כמו אמנים מקצועיים, ומצילום קינוח שיצא בדיוק כמו שחלמה בדמיון!
היא מאמינה שקינוח שלא נראה מיליון דולר אין לו זכות קיום, וחולמת על בית ספר דיגיטלי לסדנאות אפייה שהוא כל כולו שלה!
אינסטגרם: ori_schneider
טיפ מקצועי: לא לפחד לטעות - פריצות הדרך הכי גדולות מגיעות מטעויות.
המתכון של אורי:
קינוח כוסות בשלוש שכבות לראש השנה,
בטעמים של קוקוס, דבש ולימון - מרענן ומושלם!
דרור כהן
כותב את בלוג הקונדיטוריה המצליח בייקרי 365.
מהנדס תוכנה ביום, וקונדיטור בלילה.
דרור למד את סודות הקונדיטוריה אצל "אסטלה", הוא והבלוג המצליח שלו לגמרי חלק מעולם הקונדיטוריה שלנו ואי אפשר להאמין שהוא מהנדס תוכנה במייקרוסופט במשרה מלאה!
מרגש אותו ליצור דברים חדשים ומעניינים והוא חולם להמשיך וללמוד מהטובים בתחום.
אינטסגרם:bakery365
טיפ מקצועי: אם מתכננים היטב את הזמנים, יכולים להספיק הרבה יותר ממה שאנחנו חושבים שאנחנו יכולים
המתכון של דרור:
טארט תפוחים, וניל,קרמל וקראבל חלומי!
אזהרת המערכת - מתחסל תוך שניות!
חן כהן the cake shop
קונידטור, מנחה סדנאות אפייה פרטיות בסטודיו בוטיק
חן למד קונדיטוריה בבית הספר הגבוהה לאפייה "בישולים", הוא התחיל במכירת עוגות אבל גילה שהאהבה האמיתית שלו נמצאת בלימוד סדנאות אפייה שהוא עושה בסטודיו שלו.
הוא הכי מתרגש מהחיוך של האנשים שמגיעים אליו לסדנה, וחולם לפתוח בית ספר לקונדיטוריה משלו.
אינסטגרם: cakeshop_chencohen
טיפ מקצועי: לשמור על דיוק, מקצועיות ואסטתיקה.
המתכון של חן:
פחזניות קרמבל במילוי וניל ודיסקית שוקולד מטופרר
מתכון מפורט במיוחד להצלחה מובטחת!
מיטל גרוס
קונדיטורית & שוקולטיירת, מנחת סדנאות אפייה.
בעלים של אתר הקונדיטוריה הגדול GETCAKE
מיטל למדה קונדיטוריה אצל "אסטלה", וממשיכה ללמוד כל הזמן בבתי ספר המובילים לקונדיטוריה בארץ.
היא מהנדסת תוכנה במקור, אבל עזבה את התחום לפני שנה לטובת הקמת המיזם החדש שלה "גט קייק".
הכי מתרגשת משני הקטנטנים שלה וחולמת להנגיש את הקונידטוריה המקצועית הביתית לכולם בעזרת פלטפורמת הקונדיטוריה שלה.
אינסטגרם: meital_gross_pastry_chef
טיפ מקצועי: לקרוא כל מתכון פעמיים לפני שניגשים להכנה, ולהכין את כל החומרים שקולים מראש.
המתכון של מיטל:
עוגת וטרינה מוס שוקולד לבן וניל, פיננסייר שקדים ודובדבן, קרמו תות-פטל וגלאסז' מבריק
טל סלמן
קונדיטור, מנחה סדנאות אפייה
עוגות מעוצבות בעיצוב אישי.
טל למד את סודות המקצוע אצל "אסטלה" , אך כל העוגות שהוא מוכר הם ממתכונים שפיתח בעצמו הרבה זמן.
חי ונושם את המטבח, מצחיק וחי את החיים, מתרגש שלקוחות מפרגנים וחולם לפנות חנות קונדיטוריה משלו.
אינסטגרם: tal_salman_
טיפ מקצועי: כדי עוגות בחושות שיצאו גבוהות וישרות, יש לאפות בטמפרטורה של 150 מעלות רגיל לא טורבו ולהוסיף עוד שקית אבקת אפייה.
המתכון של טל:
קינוחי מוס אישיים בטעמים, שאי אפשר להפסיק לזלול!
אילנית מוזס
קונדיטורית, מעצבת עוגות ומנחת סדנאות.
אילנית למדה את סודות המקצוע לגמרי בעצמה מבלוגרים, יוטיוב, קבוצות פייסבוק וסדנאות אפייה של קולגות בתחום.
הכי מתרגשת מהילדים שלה ומאמינה שאם תשלח אהבה לעולם - תקבל אהבה בחזרה.
החלום שלה להפוך לשם דבר בעולם הקונידטוריה.
אינסטגרם: paint_me_a_cake
טיפ מקצועי: תמיד להמשיך וללמוד.
המתכון של אילנית:
קינוח שכבות בכוס: קרם וניל,תפוח בדבש וקרמבל משגע!
קינוח מושלם לערב החג.
למעבר למתכון של אילנית לחצו כאן
לידר ביטון
מעצבת עוגות ומארזים מתוקים בהזמנה אישית.
לידר הגיעה לתחום די במקריות לפני כשנתיים בעקבות עוגת בצק פריך שהכינה ומשם התאהבה בתחום.
היא למדה קונדיטוריה לבד מבנות שעקבה אחריהן, וסדנאות מקצועיות מידי פעם.
הכי מרגש אותה זה לקוח מרוצה שתמיד חוזר, והיא מאמינה שכדי להצליח צריך להתמיד ולהתאמן ולא להתייאש.
אינטסגרם: Lidar_bit
טיפ מקצועי: לנסות דברים חדשים ולא לפחד, רק ככה לומדים.
המתכון של לידר:
קרמבו דבש על עוגיית פריך פקאן שכיף להכין עם הילדים ולזלול.
בלה אהרונוביץ
קונדיטורית,ומעצבת עוגות., מנחת סדנאות אפייה.
בעלת קייטרינג חלבי
בלה למדה קונדיטוריה בבית הספר "בישולים".
הכי מרגש אותה לעשות מה שהיא אוהבת והיא חולמת על תוכנית אפייה בטלויזיה משלה!
אינסטגרם: la_belle_home_patisserie
טיפ מקצועי: קראו את המתכון והבינו אותו לפני שאתם ניגשים להכנה שלו. שקלו ומדדו את כל החומרים לפני.
המתכון של בלה:
עוגיות תמרים מגולגלות שתמיד חייב שיהיה בבית
הכנתם?
אל תשכחו לתייג אותנו: @getcakeisrael