ספיישל שנה חדשה עם עשרת הקינוחים המומלצים ביותר לראש השנה! - GetCake
SEARCH

ספיישל שנה חדשה עם עשרת הקינוחים המומלצים ביותר לראש השנה!

  • נכתב ע"י  מיטל גרוס
שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook


WhatsApp Image 2020 09 09 at 13.49.24 

 

ריכזנו עבורכם את עשרת הקונדיטורים הפופולארים ביותר באתר שלנו שהסכימו לחלוק איתנו את המתכונים הסודיים לקינוחים שיהפכו את שולחן החג שלכם לבלתי נשכח! 

גם השנה נחגוג בהרכב מצומצם או דרך הזום במצב מקוון אבל עדיין  - מסביב לשולחן!

כיוון שחשוב מאד שהחוויה בערב החג תהיה מושלמתגם לכם וגם למשפחה המצומצמת שתחגוג איתכם,

כדאי להכיר ולזכור את השמות הבאיםשהם חלק מנבחרת הקונדיטורים המובילה של ישראל ולבחור עם איזה קינוח תחגגו את השנה החדשה

אל תשכחו לספר לנו איך היה!

את כל הקינוחים המדהימים ועוד רבים ניתן להזמין לערב החג דרך פלטפורמת הקונדיטוריה גט קייק או  ללמוד בסדנאות אפייה פרונטליות או דיגיטליות של הקונדיטורים שלנו.

אוהבים לאפות ורוצים לשדרג את יכולות האפייה ולהמקצע?
אני מזמינה אתכם להכנס לגט קייק סקול - ולהתחיל לאפות כמו המקצעונים!

10% הנחה על כל הסדאות הדיגיטליות, בנוסף על המבצעים הקיימים -  עם קוד קופון: getcake10

 

אייל רווח
שף קונדיטור מסעדת ״לה רפובליקה״ ת״א
בלוגר, מעצב עוגות, יוצר תוכן,  מנחה סדנאות אפייה.
GETCAKE 02

אייל למד בבישולים את הבסיס לקונדיטוריה ואת כל השאר בעזרת ספרים, יו טיוב, בלוגים מחו״ל והרבה נסיונות.
מרגש אותו כששולחים לו תמונות של אנשים מאושרים חוגגים עם עוגה שהוא הכין והוא מאמין שכל דבר ששמים על הקינוח צריך להיות טעים ולא קנוי.
אינסטגרם: eyalrevah
טיפ מקצועי: לשאול את גוגל מלא שאלות ולנסות כל הזמן דברים חדשים. 


המתכון של אייל:
פנקוטה דבש עם פיסטוקים ואוכמניות טריות, קל להכנה מרענן ומרשים!

 GETCAKE 23

למעבר למתכון של אייל לחצו כאן 

 

סמדר שחר
פיינליסטית בייק אוף ישראל 2 Bake off Israel
בעלת קייטרינג וקונדיטורית בוטיק, מנחת סדנאות אפייה, אירועי חברה, עוגות מעוצבות ומארזים בעיצוב אישי.

GETCAKE 03

סמדר למדה קונדיטוריה ב"עושים בישול" בהנחיית השף אורן גירון, עוסקת באומנות כל חייה, מציירת בפסיפס ומבלה את רוב שעות היום במטבח.
הכי מרגש אותה הוא רגע מסירת העוגה והמבט על פניו של הלקוח, וכמובן גם שני הילדים שלה. 
סמדר חולמת להפוך לשם דבר בתחום ולהיות "מרתה סטיורט" הישראלית!
אינסטגרם: smadar_shahar
טיפ מקצועי: עדיף להוציא את העוגה דקה לפני ולא לייבש את העוגה.

 

המתכון של סמדר:
סבלה ברטון שקדים ואגסים -  עוגה עשירה וטעימה במיוחד עם אחד הבצקים האהובים עליה.
רק נראה המון עבודה, אם תכינו את כל החומרים מראש  תראו איך כל שלב מוכן בחמש דקות,
והכל בקערת מיקסר אחת בלי לשטוף בין השלבים! 

 GETCAKE 22

למעבר למתכון של סמדר לחצו כאן

 

אורי שניידר 
מציירת על עוגות
מנחת סדנאות אפייה ומכינה עוגות יומולדת מעוצבות מיוחדות!

GETCAKE 04

אורי למדה את סודות המקצוע בהרבה עבודה עצמית, ניסיון וסדנאות שונות.
מרגש אותה לראות את התלמידים בסדנאות שלה מצליחים לצייר על עוגה כמו אמנים מקצועיים, ומצילום קינוח שיצא בדיוק כמו שחלמה בדמיון!
היא מאמינה שקינוח שלא נראה מיליון דולר אין לו זכות קיום, וחולמת על בית ספר דיגיטלי לסדנאות אפייה שהוא כל כולו שלה!
אינסטגרם: ori_schneider
טיפ מקצועי: לא לפחד לטעות - פריצות הדרך הכי גדולות מגיעות מטעויות.

 

המתכון של אורי:
קינוח כוסות בשלוש שכבות לראש השנה, 
בטעמים של קוקוס, דבש ולימון  - מרענן ומושלם!

 GETCAKE 24

למעבר למתכון של אורי לחצו כאן

 

דרור כהן
כותב את בלוג הקונדיטוריה המצליח בייקרי 365.
מהנדס תוכנה ביום, וקונדיטור בלילה.

GETCAKE 01

דרור למד את סודות הקונדיטוריה אצל "אסטלה", הוא והבלוג המצליח שלו לגמרי חלק מעולם הקונדיטוריה שלנו ואי אפשר להאמין שהוא מהנדס תוכנה במייקרוסופט במשרה מלאה!
מרגש אותו ליצור דברים חדשים ומעניינים והוא חולם להמשיך וללמוד מהטובים בתחום.
אינטסגרם:bakery365
טיפ מקצועי: אם מתכננים היטב את הזמנים, יכולים להספיק הרבה יותר ממה שאנחנו חושבים שאנחנו יכולים

 

המתכון של דרור:
טארט תפוחים, וניל,קרמל וקראבל חלומי!
אזהרת המערכת - מתחסל תוך שניות!

 GETCAKE 21

למעבר למתכון של דרור לחצו כאן

 

חן כהן the cake shop
קונידטור, מנחה סדנאות אפייה פרטיות בסטודיו בוטיק

GETCAKE 07

חן למד קונדיטוריה בבית הספר הגבוהה לאפייה "בישולים", הוא התחיל במכירת עוגות אבל גילה שהאהבה האמיתית שלו נמצאת בלימוד סדנאות אפייה שהוא עושה בסטודיו שלו.
הוא הכי מתרגש מהחיוך של האנשים שמגיעים אליו לסדנה, וחולם לפתוח בית ספר לקונדיטוריה משלו.
אינסטגרם: cakeshop_chencohen
טיפ מקצועי:  לשמור על דיוק, מקצועיות ואסטתיקה.

 

המתכון של חן:
פחזניות קרמבל במילוי וניל ודיסקית שוקולד מטופרר
מתכון מפורט במיוחד להצלחה מובטחת!

 GETCAKE 07

למעבר למתכון של חן לחצו כאן

 

מיטל גרוס
קונדיטורית & שוקולטיירת, מנחת סדנאות אפייה.
בעלים של אתר הקונדיטוריה הגדול GETCAKE

GETCAKE 10

מיטל למדה קונדיטוריה אצל "אסטלה", וממשיכה ללמוד כל הזמן בבתי ספר המובילים לקונדיטוריה בארץ.
היא מהנדסת תוכנה במקור, אבל עזבה את התחום לפני שנה לטובת הקמת המיזם החדש שלה "גט קייק".
הכי מתרגשת משני הקטנטנים שלה וחולמת להנגיש את הקונידטוריה המקצועית הביתית לכולם בעזרת פלטפורמת הקונדיטוריה שלה.
אינסטגרם: meital_gross_pastry_chef
טיפ מקצועי: לקרוא כל מתכון פעמיים לפני שניגשים להכנה, ולהכין את כל החומרים שקולים מראש.

 

המתכון של מיטל:
עוגת וטרינה מוס שוקולד לבן וניל, פיננסייר שקדים ודובדבן, קרמו תות-פטל וגלאסז' מבריק

 GETCAKE C 02

למעבר למתכון של מיטל לחצו כאן

 

טל סלמן
קונדיטור, מנחה סדנאות אפייה
עוגות מעוצבות בעיצוב אישי.

GETCAKE 08

טל למד את סודות המקצוע אצל "אסטלה" , אך כל העוגות שהוא מוכר הם ממתכונים שפיתח בעצמו הרבה זמן.
חי ונושם את המטבח, מצחיק וחי את החיים, מתרגש שלקוחות מפרגנים וחולם לפנות חנות קונדיטוריה משלו.
אינסטגרם: tal_salman_
טיפ מקצועי: כדי עוגות בחושות שיצאו גבוהות וישרות, יש לאפות בטמפרטורה של  150 מעלות רגיל לא טורבו ולהוסיף עוד שקית אבקת אפייה.

 

המתכון של טל:
קינוחי מוס אישיים בטעמים, שאי אפשר להפסיק לזלול!

GETCAKE C 06

למעבר למתכון של טל לחצו כאן

 

אילנית מוזס
קונדיטורית, מעצבת עוגות ומנחת סדנאות. 
GETCAKE 05

אילנית למדה את סודות המקצוע לגמרי בעצמה מבלוגרים, יוטיוב, קבוצות פייסבוק וסדנאות אפייה של קולגות בתחום.
הכי מתרגשת מהילדים שלה ומאמינה שאם תשלח אהבה לעולם - תקבל אהבה בחזרה.
החלום שלה להפוך לשם דבר בעולם הקונידטוריה.
אינסטגרם: paint_me_a_cake
טיפ מקצועי: תמיד להמשיך וללמוד.

 

המתכון של אילנית:
קינוח שכבות בכוס: קרם וניל,תפוח בדבש וקרמבל משגע!
קינוח מושלם לערב החג.

 GETCAKE 20

למעבר למתכון של אילנית לחצו כאן

 

לידר ביטון
מעצבת עוגות ומארזים מתוקים בהזמנה אישית.

GETCAKE 06

לידר הגיעה לתחום די במקריות לפני כשנתיים בעקבות עוגת בצק פריך שהכינה ומשם התאהבה בתחום.
היא למדה קונדיטוריה לבד מבנות שעקבה אחריהן, וסדנאות מקצועיות מידי פעם.
הכי מרגש אותה זה לקוח מרוצה שתמיד חוזר, והיא מאמינה שכדי להצליח צריך להתמיד ולהתאמן ולא להתייאש.
אינטסגרם: Lidar_bit
ט
יפ מקצועי: לנסות דברים חדשים ולא לפחד, רק ככה לומדים.

 

המתכון של לידר:
קרמבו דבש על עוגיית פריך פקאן שכיף להכין עם הילדים ולזלול.

 GETCAKE C 11

למעבר למתכון של לידר לחצו כאן

 

 

בלה אהרונוביץ
קונדיטורית,ומעצבת עוגות., מנחת סדנאות אפייה.
בעלת קייטרינג חלבי

GETCAKE 09

בלה למדה קונדיטוריה בבית הספר "בישולים".
הכי מרגש אותה לעשות מה שהיא אוהבת והיא חולמת על תוכנית אפייה בטלויזיה משלה!
אינסטגרםla_belle_home_patisserie
טיפ מקצועי: קראו את המתכון והבינו אותו לפני שאתם ניגשים להכנה שלו. שקלו ומדדו את כל החומרים לפני.

 

המתכון של בלה:

עוגיות תמרים מגולגלות שתמיד חייב שיהיה בבית

 GETCAKE C 05

למעבר למתכון של בלה לחצו כאן

 

 

הכנתם?
אל תשכחו לתייג אותנו: @getcakeisrael

 

שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook

קונדיטורים, רוצים להגדיל
את החשיפה ולקבל הזמנות
אונליין? Get Pro!

הרשמו לאתר ותוכלו להגדיל את מעגל
הלקוחות ולקבל הזמנות דרך האתר אונליין
הרשמו עכשיו

הרשמו לניוזלטר Join now!

הרשמה לאתר !Join now
על מנת לפנות לקונדיטור יש להרשם לאתר. כבר יש לכם חשבון באתר? לחצו כאן
או
כיף שחזרתם! Welcome back
או
שכחתי סיסמה
להצטרפות כקונדיטורים לחצו כאן