קינוח כוסות בשלוש שכבות לראש השנה - GetCake
SEARCH

קינוח כוסות בשלוש שכבות לראש השנה

  • נכתב ע"י  אורי שניידר
שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook


צילום: קניבליידיז צילום: קניבליידיז
 
 

רגע לפני שמתחילים, הכירו את הקונדיטורית:

שם: אורי שניידר

אינסטגרםori_schneider

עיר מגורים: נתניה

היכן למדת את סודות המקצוע: הרבה למידה עצמית - ובסדנאות

מי את: אני אורי, קונדיטורית ומעצבת עוגות. מוכרת עוגות מעוצבות ומעבירה סדנאות לעיצוב עוגות - כשההתמחות שלי (והאהבה שלי) היא ציור על עוגות וקינוחים

מה הכי מרגש אותך: להביא תלמיד בסדנה למצב שהוא אשכרה מצליח לצייר על עוגה, עם מכחולים, ולהרגיש אמן מהשורה הראשונה. וגם - להגיע לרגע בו אני עומדת עם מצלמה מול קינוח שתכננתי הרבה זמן, ועכשיו הוא כאן מולי על הצלחת ואני מבינה שהוא נראה בדיוק כמו שחלמתי.

מה האני מאמין שלך: אני בנאדם שאוהב אוכל. האהבה שלי לקונדיטוריה התחילה בראש ובראשונה מההנאה מהטעמים והמרקמים. אבל קינוח - טעים ככל שיהיה, שאין לו חזות של מיליון דולר? שכרטיס הביקור שלו לעולם החיצוני לא יהיה ללא רבב? אין לו זכות קיום לדעתי. הנראות, בימינו, היא הכל!

מה החלום שלך: בית ספר וירטואלי לעיצוב עוגות שהוא כולו שלי. אני רוצה שיבינו שעיצוב עוגות הוא תחום נפרד מקונדיטוריה, ויש לו המאפיינים שלו ותחומי הלימוד שלו. ושיתנו לו את הכבוד המגיע לו.

טיפ מקצועי:  טעית? מצויין. מטעויות לומדים בצורה הכי יעילה שיש. פריצות הדרך הכי גדולות שלי היו אחרי שנפלתי ונכשלתי ומתוך הכאב שבא עם הכישלון, הכרחתי את עצמי להבין איך לגרום לטעות הזו לא לחזור על עצמה בעתיד.

 
 
המתכון:
תחתית קוקוס ודבש
חצי כוס קוקוס טחון
ארבע כפות שמנת מתוקה
כף דבש
גרידת לימון (רשות)
איך מכינים?
מערבבים את כל הרכיבים יחד ומשטחים בכוסות עד לשליש הגובה באמצעות כפית.
 
מוס דבש
250 גר' שמנת מתוקה
ארבע כפות דבש
150 גר' שוקולד לבן
3 גר' ג'לטין (רשות)
15 גר' מים (לג'לטין)
איך מכינים?
ממיסים במיקרוגל חצי מכמות השמנת והשוקולד הלבן. מערבבים לגנאש חלק ומערבבים פנימה את הדבש.
אם משתמשים בג'לטין - מספיגים אותו במים במשך עשר דקות, ואז ממיסים במיקרוגל (חמש שניות)
ומוסיפים לגנאש בשלב זה.
מקציפים את יתרת השמנת לקצפת רכה ומקפלים לתוך הגנאש.
מזלפים עד לשליש גובה הכוסות ומקפיאים לשעה.
 
קרם לימון
0.5 כוס מיץ מלימון סחוט
גרידה מלימון אחד
100 גר' סוכר
ביצה
100 גר' חמאה רכה
שתי כפות קורנפלור
איך מכינים?
מבשלים בסיר קטן את מיץ הלימון, הסוכר והביצה תוך כדי טריפה מתמדת. מוסיפים את הקורנפלור
וממשיכים לטרוף. כשהקרם מסמיך מעט (אם טובלים כף היא חוזרת מכוסה כולה) או מגיע ל 85- מעלות,
מורידים מהאש ומוסיפים את החמאה. מערבבים לקרם חלק.
כשהקרם מתקרר, מעבירים לשקית זילוף וממלאים את הכוסות עד למעלה (אפשר להמשיך ולזלף עם הקרם דוגמא מעבר לשפת הכוס באמצעות צנתר עגול)
 
לאתר הקונדיטוריה של אורי:
https://www.getcake.co.il/confectioner?id=194
 
 
שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook

קונדיטורים, רוצים להגדיל
את החשיפה ולקבל הזמנות
אונליין? Get Pro!

הרשמו לאתר ותוכלו להגדיל את מעגל
הלקוחות ולקבל הזמנות דרך האתר אונליין
הרשמו עכשיו

הרשמו לניוזלטר Join now!

הרשמה לאתר !Join now
על מנת לפנות לקונדיטור יש להרשם לאתר. כבר יש לכם חשבון באתר? לחצו כאן
או
כיף שחזרתם! Welcome back
או
שכחתי סיסמה
להצטרפות כקונדיטורים לחצו כאן