מאפינס דבש ושוקולד צ'יפס בקערה אחת!
- נכתב ע"י מיטל גרוס
בוקר אחרי החג
עוד מתאוששים :)
הילדים מחפשים בארונות איזה משהו לנשנש
והאמת? אני לא מחזיקה כלום חוץ מפתיבר...
וכל הקינוחים שהכנתי כבר התחסלו אתמול בשולחן החג.
הקטנטנים שלי מאוד אוהבים להכין איתי דברים במטבח
אז התחלנו בפעילות קצרה ונחמדה
והכנו מאפינס דבש ושוקולד צ'יפס ב 10 דקות -
שמכינים ביחד עם הילדים בקערה אחת!
אוהבים לאפות ורוצים לשדרג את יכולות האפייה ולהמקצע?
אני מזמינה אתכם להכנס לגט קייק סקול - ולהתחיל לאפות כמו המקצעונים!
10% הנחה על כל הסדאות הדיגיטליות, בנוסף על המבצעים הקיימים - עם קוד קופון: getcake10
מה צריך?
4 ביצים
100 גרם סוכר
200 גרם דבש
160 גרם תה חם (רגיל, של ויסוצקי או מה שיש)
120 גרם שמן
350 גרם קמח
8 גרם אבקת אפייה
קורט קינמון
200 גרם שוקולד צ'יפס/שברי שוקולד בטעם שאוהבים
מה עושים?
מחממים תנור ל 170 מעלות, מכינים תבנית עם מנג'טים לאפייה.
מערבבים ביחד את כל הרטובים לתערובת אחידה,
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עם מטרפה עם לאיחוד.
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומקפלים כדי שיתערבב באופן שווה בכל התערובת.
מוזגים בכל מנג'ט מהתערובת עד 3/4 גובה
ושולחים לאפייה של 12-15 דקות.
זהו!
בתאבון והמשך חג שמח!
נ.ב.
חיי המדף של עוגות דבש ארוך מהרגיל ויכול להגיע גם עד ל 6 שבועות!
זאת בזכות התכונה של הדבש שהוא - "כולא מים", וכך בעצם המים לא משתחררים וגורמים לעובש - כמו שניתן לראות בהרבה מאפים מקולקלים.
נ.נ.ב - סוכר אינוורטי גם עם אותה תכונה של כליאת מים חופשיים, והוספה שלו למתכונים יכולה להאריך חיי מדף - רק שימו לב שהוא משפיע גם על המרקם.
אוהבים לאפות ורוצים לשדרג את יכולות האפייה ולהמקצע?
אני מזמינה אתכם להכנס לגט קייק סקול - ולהתחיל לאפות כמו המקצעונים!
10% הנחה על כל הסדאות הדיגיטליות, בנוסף על המבצעים הקיימים - עם קוד קופון: getcake10