בראונייז נוטלה
- נכתב ע"י מיטל גרוס
לכבוד יום הנוטלה שחל היום
קבלו מתכון פשוט וטעים
לבראוניז מושלמים, פאדג'ים ושוקולדיים במיוחד
בטעם נוטלה!
המתכון:
מצרכים:
150 גרם חמאה
300 גרם שוקולד מריר
4 ביצים M
200 גרם סוכר לבן
70 גרם סוכר חום
110 גרם קמח
20 גרם קקאו
חצי כפית מלח
150 גרם נוטלה
200 גרם שוקולד צ'יפס חלב
איך מכינים?
1. ממיסים ביחד במיקרו שוקולד מריר וחמאה.
2. מקציפים במיקסר ביצים וסוכר לבן וחום עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
3.מוסיפים את תערובת השוקולד עם החמאה ומערבבים עד איחוד.
4.מוסיפים את הקמח, ההקקאו והמלח.
5.מפסיקים את פעולה המיקסר, מוסיפים את הנוטלה (משאירים קצת לסוף), ואת השוקולד צ'יפס ומקפלים ביחד עם לקקן עד לתערובת אחידה .
6. משטחים בתבנית אפייה עם נייר אפייה בגודל 20*30 ומורחים את התערובת ככה שתכסה את שטח התבנית (המסה אמורה להיות סמיכה)
7. אופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 15-17 דקות עד שהבראוניז מקבלים קרום יפה והם תפוחים וסדוקים בצדדים.
8. מצננים לחלוטין ופורסים לריבועים.
בתאבון!