בראונייז נוטלה - GetCake
SEARCH

בראונייז נוטלה

  • נכתב ע"י  מיטל גרוס
שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook


 

לכבוד יום הנוטלה שחל היום

קבלו מתכון פשוט וטעים

לבראוניז מושלמים, פאדג'ים ושוקולדיים במיוחד

בטעם נוטלה!

 

בראוניז נוטלה

 

המתכון:

מצרכים:
150 גרם חמאה
300 גרם שוקולד מריר
4 ביצים M
200 גרם סוכר לבן
70 גרם סוכר חום
110 גרם קמח
20 גרם קקאו
חצי כפית מלח
150 גרם נוטלה
200 גרם שוקולד צ'יפס חלב

איך מכינים?
1. ממיסים ביחד במיקרו שוקולד מריר וחמאה.
2. מקציפים במיקסר ביצים וסוכר לבן וחום עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
3.מוסיפים את תערובת השוקולד עם החמאה ומערבבים עד איחוד.
4.מוסיפים את הקמח, ההקקאו והמלח.
5.מפסיקים את פעולה המיקסר, מוסיפים את הנוטלה (משאירים קצת לסוף), ואת השוקולד צ'יפס ומקפלים ביחד עם לקקן עד לתערובת אחידה .
6. משטחים בתבנית אפייה עם נייר אפייה בגודל 20*30 ומורחים את התערובת ככה שתכסה את שטח התבנית (המסה אמורה להיות סמיכה)
7. אופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 15-17 דקות עד שהבראוניז מקבלים קרום יפה והם תפוחים וסדוקים בצדדים.
8. מצננים לחלוטין ופורסים לריבועים.

בתאבון!

שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook

קונדיטורים, רוצים להגדיל
את החשיפה ולקבל הזמנות
אונליין? Get Pro!

הרשמו לאתר ותוכלו להגדיל את מעגל
הלקוחות ולקבל הזמנות דרך האתר אונליין
הרשמו עכשיו

הרשמו לניוזלטר Join now!

הרשמה לאתר !Join now
על מנת לפנות לקונדיטור יש להרשם לאתר. כבר יש לכם חשבון באתר? לחצו כאן
או
כיף שחזרתם! Welcome back
או
שכחתי סיסמה
להצטרפות כקונדיטורים לחצו כאן