הבסיס לסופגניות ענן מושלמות
איך מכינים את הבצק, מהו המרכיב הסודי שהופך את הבצק למושלם, כמה ולמה מתפיחים וכמובן טיגון שסופג פחות שמן, ומשאיר סופגנייה אוורירית ופס לבן באמצע.
מילויים מטריפים
נכין מילויים של מקצוענים בקלי קלות על בסיס גנאשים, קרם פטיסייר וקרם אנגלז - ונלמד איך להמיר את המילוי לכל טעם שנרצה!
תוספות מדליקות
בנוסף לכל התוספות הקנויות הרגילות, נכין פחזניות ופופקורן מקורמל שנקשט איתם את הסופגניות!
צ'ייסרים
נכין רטבים מעלפים לפיפטות שנועצים בסופגנייה לאקסטרה טעם ופינוק!
הרכבות ופרזנטציות
נרכיב מכל מה שהכנו סופגניות יפייפיות בטעמים שונים ופרזנטציות משגעות! נלמד על שילובי טעמים ואפשרויות קישוט שונות לכל טעם!
חוברת מתכונים מפורטת
חוברת מעוצבת מפורטת מושקעת מלאה במתכונים, טיפים והנחיות לעבודה נכונה!
מה נכין
סופגניות בטעם תות - מילוי ריבה/גנאש תות ושוקולד לבן, ציפוי שוקולד לבן ורוד, קצפת, וקישוטים שונים + צ'ייסר קולי תות
סופגניית סנט הונורה - קרם פטיסייר שוקולד לבן, קרמל טופי, ציפוי שוקולד קרמל, פחזניות מיני, קצפת וצ'ייסר קרמל
סופגניית שוקו - קרמו שוקולד חלב, ציפוי שוקולד, פררו רושר, קצפת ופצפוצי שוקולד
סופגניות ספיישל: סופניית אוריאו וסופגניית פופקורן ובייגלה בקרמל
הסדנה מורכבת מסרטוני הדרכה מפורטים, מצולמים וערוכים בצורה מקצועית.
וחוברת מתכונים מעוצבת להורדה.
הסדנה נשארת שלך לתמיד,
הגישה דרך אתר קורסים סגור עם שם משתמש וסיסמא.