הקונדיטוריה של רחלי בזוב | Get Cake - פלטפורמת קונדיטורים דיגיטלית
SEARCH

רחלי בזוב

תל אביב -יפו
- או - פנו אלי בWhatsapp

BAZOV,בהנהלת רחלי בזוב,הינו מותג עילית המתמחה ביצירת קינוחים אישיים, המתמקד בעולמות המוסים והקרמים. אופי התוצרים והטעמים הייחודיים בקינוחים הוא בלתי מתפשר, לכן חומרי הגלם בהם אנו משתמשים הם מהמשובחים שניתן להשיג בשוק. כל חתיכה ותוצר היוצאים תחת ידינו הם לא פחות ממושלמים. העבודה הידנית הייחודית לנו, נעשית מתוך הקפדה על כל פרט ופרט, ברמת הדיוק הגבוהה ביותר. אנחנו מאמינים שלפני שהלשון מתענגת, העין היא זאת שאוכלת, לכן כל קינוח הופך להצגה שובת לב. אנחנו חיים בשביל הדרמה ועמל ידינו מפלפל ומרים את שגרת היום של לקוחותינו. הלב שלנו נמצא בכל פירור, בכל זילוף, בכל רגע. במיוחד אותם הרגעים בהם לקוחות, חדשים או חוזרים, חווים את הקינוחים שלנו. בשבילם, זה
אותו העונג העילאי, שחוו בפעם הראשונה.

הכירו את רחלי

מה הוביל אותך לתחום?
מאז שאני זוכרת את עצמי,מגיל מאוד קטן,הייתי סביב המטבח..אם זה ליד סבתא,ליד אמא,ליד סבא,ליד כל מבוגר אפשרי שרק איפשר לי לעזור לו לבשל..
בבישול במטבח,אין דיוק טוטאלי,התיבול הוא עם היד,אין כוסות מדידה ואין כמויות או תהליכים מורכבים.. שם אני מתפרעת ״על עיוור״ כמו שאומרים..
לעומת זאת,הקונדיטוריה מאזנת אותי..שם הכל הפוך לחלוטין מהמטבח. הכל מדוייק,מסורטט, יש משחקי מרקמים והנראות הסופית פשוט גורמת לי סיפוק ואושר עילאי כשאני רואה שיצא לי מוצר חדש מיוחד משלי..
איפה למדת את סודות המקצוע?
לא למדתי מעולם. לא מטבח ולא קונדיטוריה.
מהרגע שהתחלתי ללכת,צעדיי הובילו למטבח.
תמיד קראתי מאמרים על קינוחים,על קרמים,מרקמים, צפיתי בתוכניות ותמיד אמרתי לעצמי שיבוא יום ואפתח קונדיטוריה משלי כדי לאפשר לכולם לטעום קינוחים מיוחדים ומפתיעים כל פעם.
מי מהווה לך השראה?
מלא קונדיטורים. יש לי הרבה חברים קונדיטורים, חלקם מוכרים וחלקם פחות, אבל מכל אחד אני לומדת משהו. בעיקר משף קונדיטורים בחו״ל, ששם העוגות מטורפות בעיניי, ואני משתדלת לקבל מהם השראה והרבה פעמים יוצא לי ליצור קינוחים שאני רואה בדמיון איך הם ייצאו.
איזה קינוח את/ה?
וואו..יש הרבה..בעיקר כשאני מזל תאומים :)
פחזניית קרמל עם פטיסייר או רולדה עם קרם וניל ותותים..
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
בכולם.מכל הלב. כל קינוח נוצר עם המון אהבה,תשוקה השקעה ואהבה-ממש כמו ילד.
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
נראה לי שמאצ׳ה. מרגיש לי בטעם כמו דשא..לא?
מה לא יודעים עליך?
יש לי פחד גבהים מטורף ופוביה מג׳וקים וחרקים למיניהם ברמה 10.
טיפ מקצועי:
תמיד תתחילו מלמטה ותעשו הכל. פשוט הכל. כל מה שנוגע לקונדיטוריה: בצקים,מוסים,עוגיות ותמיד תמיד תתחדשו בטכניקות,טעמים ונראות.
שתפו את העמוד של רחלי
Email Whatsapp Facebook

הרשמו לניוזלטר Join now!

הרשמה לאתר !Join now
על מנת לפנות לקונדיטור יש להרשם לאתר. כבר יש לכם חשבון באתר? לחצו כאן
או
כיף שחזרתם! Welcome back
או
שכחתי סיסמה
להצטרפות כקונדיטורים לחצו כאן