מה הוביל אותך לתחום?
מאז ומתמיד אהבתי את המטבח ובמיוחד לאפות, התחביב נשאר כתחביב הלכתי ללימודי תואר ראשון ועבדתי במשרדים, עד שנקלעה בדרכי הזדמנות לעבוד כסו שפית בסדנאות בישול וקונדיטוריה. הפעם התאהבתי במטבח בצורה מקצועית והחלטתי שזה המקום שלי וזה מה שאני רוצה לעשות בחיים.
בנוסף לידע שצברתי בתור תחביב, התחלתי ללמוד ולחקור ולהתנסות עוד בתחום האפיה והקונדיטוריה ולנסות דברים חדשים
איפה למדת את סודות המקצוע?
בעבודה שלי כסו שפית. יוצא לי לעבוד עם שפים בעלי נסיון רב שנתנו לי את הטיפים הכי טובים שיכלתי לקבל