מאז ומתמיד אהבתי לאפות.
גדלתי בבית עם אמא קונדיטורית וריחות של אפייה התנוססו במהלך היום ולתוך הלילה.
כילדה אין עונג גדול מלחזור הביתה ולהרי ריח של עוגת שוקולד שנאפית בתנור.
כשגדלתי ונולדו לי ילדים הבטחתי לעצמי שכך גם יהיה הבית שלי .
הילדים שלי מזמינים עוגת יומהולדת שנה מראש, זה לא גורם להם להחליף 100 פעם את העיצוב עד לתאריך המיוחל.
אתם הלקוחות גורמים לי פעם אחר פעם להרגיש שאני במקום הנכון ובמקצוע הנכון. התגובות שלכם עם קבלת העוגה וההוגעות לאחר האירוע מציפים אותי באושר ושמחה .
איפה למדת את סודות המקצוע?
את רזי המקצוע למדתי עוד בבית ובמהלך השנים התמקצעתי בסדנאות מגוונות אצל הטובים בתחום כדי להגיע למוצר מוגמר יפה מבחוץ וטעים מבפנים
מי מהווה לך השראה?
קונדיטורים בארץ ובעולם המובילים בתחום אך הראשונה היא כמובן אימי
איזה קינוח את/ה?
ללא ספק עוגת גבינה- יפה , גבוהה לבנה וללא גלוטן מה שמאפשר לכולם להנות ממנה.
מורכבת מגבינות רזות כך שאפשר לאכול בלי חשש
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
עוגת קומות לבר מצווה
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
כזה שיהיה יפה אך לא אכיל - אין סיכוי שיכנס אלי למטבח
מה לא יודעים עליך?
אני אמא ל3 ילדים, מורה במקצועי ואוהבת את שני התחומים.
כמו התלמידים כך גם העוגות שלי- כל אחת מכוונת ושונה מקודמתה
טיפ מקצועי:
לאחר אפייה לעטוף את העוגה בשקית ניילון כך תשאר עסיסית וטעימה
שתפו את העמוד של אורטל
הרשמו לניוזלטר Join now!
הישארו מעודכנית בחדשות, אירועים מתוקים, מבצעים מיוחדים ועוד.