מאז ומתמיד אהבתי לאפות . כשילדיי היו קטנים הייתי אופה ומעצבת להם את עוגות יום ההולדת בכייף גדול! תמיד קיבלתי המון מחמאות על המאפים שלי ואבי ז״ל אף אמר לי פעם שאני צרכה לפתוח קונדיטוריה. אז צחקתי אבל הנה…עם פרישתי מהוראה אחרי 27 שנים, לאחר פציעה שעברתי התפנה לי זמן רב בבית ובו טיפחתי את התחביב והפכתי אותו למקצוע .
איפה למדת את סודות המקצוע?
את הבסיס למדתי בקורס לקונדיטוריה אצל ״גליה ״ בירושלים והמשכתי ללמוד בקורסים אינטרנטיים וסדנאות. ואני כל הזמן משתכללת וממשיכה ללמוד , כדי להביא ללקוחותיי את הטוב ביותר ומגוון רחב של אפשרויות טעימות!
מי מהווה לך השראה?
הביקור בקונדיטוריות בפריס מהווה עבורי השראה וגם מיקי שמו מאוד אוהבת מה שהוא עושה .
איזה קינוח את/ה?
קרמשניט חחחח
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
אני גאה בכולם באמת! לא אפרסם משהו שלא גאה בו ושלמה עם האיכות שלו
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
כל מה שלא איכותי
טיפ מקצועי:
על מנת לשמור על טריות הפירות שמעטרים את העוגה שלכם מירחו אותם בעדינות עם מברשת סיליקון במעט ריבה בטעם המתאים מהולה במעט מים. זה גם יתן להם ברק יפה . בהצלחה!
שתפו את העמוד של רונה
הרשמו לניוזלטר Join now!
הישארו מעודכנית בחדשות, אירועים מתוקים, מבצעים מיוחדים ועוד.