הכירו את רותם
מה הוביל אותך לתחום?
בתקופה הקורונה התחלתי לחפש את עצמי קצת ועם הזמן התחלתי לראות כל מיני מתכונים של אפיה ובכל פעם ניסיתי משהו אחר
במהלך תקופת הקורונה הבנתי שהאפיה היא האהבה שלי
איפה למדת את סודות המקצוע?
חלק מהדברים למדתי באופן עצמאי
כיום אני לומדת בבית ספר בישולים
מפתחת את תחום הקונדטוריה יותר
לעומק
מי מהווה לך השראה?
הקונדיטורית שני קידר
איזה קינוח את/ה?
קרם ברולה
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
עוגות מעוצבות
מה לא יודעים עליך?
אני בת 22
התחלתי לאהוב את הקונדטוריה במהלך תקופת הקורונה
בכל פעם התחלתי להתנסות במשהו אחר
וככל שהתנסיתי יותר ככה הבנתי שזו האהבה שלי
טיפ מקצועי:
לעשות רק מה שאת/ה אוהב/ת ומתחבר/ת אליו
ככה תעשו את זה בצורה הכי מושלמת שיכולה להיות