הכירו את ימית
מה הוביל אותך לתחום?
האהבה שלי לאפייה.
מאז ומתמיד המטבח הוא המקום הרגוע שלי, אני יכולה לבלות שם יום שלם מבלי לשים לב.
בשנים האחרונות התחלתי להתעסק בזה יותר באופן מקצועי והחלום שלי הוא לפתוח קונדיטוריה משלי
איפה למדת את סודות המקצוע?
בית ספר ״בישולים״ הגבוה לקולינריה
איזה קינוח את/ה?
קרם ברולה :)
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
טארטלט קרם פטיסייר ופירות יער
מה לא יודעים עליך?
אני מאוד פרפקציוניסטית וביקורתית כלפי עצמי. אם משהו לא נראה לי מושלם אני אתחיל הכל מהתחלה
טיפ מקצועי:
לרדוף אחרי החלומות שלכם ולא לוותר עד שתגשימו אותם. ובעיקר תאמינו בעצמכם!