הכירו את ליטל
מה הוביל אותך לתחום?
אהבה גדולה לאפיה, ולעיצוב והמחשבה על האפשרות לשלב ביניהם
איפה למדת את סודות המקצוע?
מגמת הקונדטוריה היוקרתית של בית ספר בישולים ועוד קורסים שונים בתחומים שונים כדי להתמקצע ולהיות מסוגלת לעשות את הטוב ביותר עבור הלקוח שלי.
איזה קינוח את/ה?
הדובדבן שבקצפת!!
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
כל קינוח וקינוח.
כל מה שיוצא לי מהמטבח, אני גאה בו כאילו היה הראשון.
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
לא יכנסו אלי למטבח חומרי גלם באיכות לא טובה.
משתמשת רק באיכותי ביותר שיש.
מה לא יודעים עליך?
אני לא אוכלת קינוחים, אבל יש לי קבוצה מגוונת של טועמים שמנסים כל דבר חדש וככה את מקבלת פידבק רחב יחסית לפני שאת מוציאה משהו חדש
טיפ מקצועי:
להכין כל קינוח הרבה פעמים, שאפשר להכין אותו מתוך שינה, ככה יודעים שאין טעויות