הכירו את רון
מה הוביל אותך לתחום?
כבר מגיל צעיר אהבתי לאפות במטבח (לרוב אני ואמי היינו בוחשים עוגות ביחד), ורק בשנים האחרונות התחלתי להתמקצע יותר:)
איפה למדת את סודות המקצוע?
בתחילת דרכי, כל הידע שלי באפייה ובבישול היה מספרים ומתכונים אינטרנטיים.
ביום הולדת ה12 שלי אמי קנתה לי קורס אפייה מקצועי בבית הספר get cake school, מאז תמצאו אותי כל שעה ובכל יום במטבח בוחש עוגות ומכין מאפים.
מי מהווה לך השראה?
יש הרבה קונדיטורים שמהווים לי השראה, אבל הכי מכולם זאת מיטל גרוס האלופה שממנה למדתי כמעט כל מה שאני יודע היום:)
איזה קינוח את/ה?
עוגת קרמבו, כן! כן! הקינוח הראשון שאפיתי היה עוגת קרמבו ביחד עם סבתי היקרה (זה היה בגיל צעיר מאוד), ועד היום אני מת על העוגה הזאת ומשתוקק לפעם הבאה שסבתי תכין אותה.
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
אני בחיים לא אכניס למטבח שלי שוקולד זול, אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל חשוב לי להקפיד להשתמש בשוקולד איכותי על מנת לספק את הלקוחות שבאים במיוחד לקחת מהקינוחים שלי.
טיפ מקצועי:
אף פעם לא לוותר! הצלחה מתחילה מכשלונות, לאט לאט מנסים ומנסים עד שמצליחים❤