הכירו את דביר
מה הוביל אותך לתחום?
סתם נהניתי לאפות עוגות ועוגיות , ואיכשהו נשאבתי לזה בעקבות הרבה בלוגים ותוכניות בישול ואפיה.
איפה למדת את סודות המקצוע?
למדתי עצמאית דרך בלוגים וסרטונים מהאינטרנט
מי מהווה לך השראה?
עולם הפטיסרי הצרפתי
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
עוגת מוס מנגו ודובדבנים עם שנטי פיסטוק , דובדבנים ועלי נענע טריים לקישוט
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
סוכריות פנינים לקישוט קינוחים
מה לא יודעים עליך?
אני רק בן 15 בסך הכל
טיפ מקצועי:
לקרוא את המתכון כמה פעמים עד שבאמת מבינים אם יש את כל המצרכים ומה צריך בדיוק לעשות. ואף פעם לא לעשות מתכון מלחץ, מנסיון.