הכירו את שחר
מה הוביל אותך לתחום?
בשנות נעורי עבדתי כטבח במסעדות בשר נחשבות, הצמחונות הרחיקה אותי ממסעדות הבשר אבל פתחה בפני את העולם המופלא של הקונדיטוריה.
איפה למדת את סודות המקצוע?
מכללת הדסה ירושלים, התמחות בבתי המלון באילת וכמובן עבודה רבת שנים במלונות ואולמות ארועים.
איזה קינוח את/ה?
תלוי מתי, אבל בגדול שוקולד
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
וואוו המון, אחד הטובים שכבות מרזולן פיסטוק עם מוס שוקולד, נחתך מדהים מעוצב יפה
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
בשר...
מה לא יודעים עליך?
שאני נלחם לא לאכול את מה שאני מכין
טיפ מקצועי:
המון סבלנות, המון אהבה