הכירו את ליטל
מה הוביל אותך לתחום?
תמיד אפיתי ובישלתי למשפחה וחברים ובשנים האחרונות החלטתי להתמקצע בתחום
איפה למדת את סודות המקצוע?
אסטלה - מסלול בינלאומי
אוליבייה בז\'אר - צרפת
סדנאות בארץ
מי מהווה לך השראה?
כל דבר יכול להוות השראה בשבילי
איזה קינוח את/ה?
פונדנט שוקולד
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
מקרונים ועוגות המוס שלי
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
לא פוסלת להכיר שום חומר גלם
מה לא יודעים עליך?
שאני מצחיקה בטירוף
טיפ מקצועי:
הכי חשוב באפיה זה משקל , הדיוק בשקילות מוביל לתוצאות מושלמות.