הכירו את אלה
מה הוביל אותך לתחום?
הגעתי לתחום הקונדיטוריה עקב אהבה לשוקולד ועוגות.
אני מאוד אוהבת לייצר,להיתנסות בדברים חדשים,אוהבת לפנק אנשים יקרים לי בעוגות של מעשה ידיי..
כשאני מייצרת עוגה או אפילו קאפקייקס ,זה מזרים בי אנרגיות מטורפות,תחושה שאני חיה
איפה למדת את סודות המקצוע?
את תחילת דרכי התחלתי במכללת השף,לפני כמעט 11 שנה אצל אורן בקר ,משם המשכתי ללמוד ולגלות עולם עשיר יותר של קונדיטוריה במסעדות אצל השפים המובלים.
במהלך כל השנים השתתפתי בסדנאות שונות כמו:
עוגות מוס,עוגות ווטרינה,פיסול בבצק סוכר וסדנאות דיגיטליות
מי מהווה לך השראה?
מה שנותן לי השראה זה עבודה נקייה,יפה ומסודרת
קרין גורן, מיכל גולדי ומיקי שמו
איזה קינוח את/ה?
עוגיה שילגיה - מהתחלה קטנה ובאפייה צומחת
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
כל קינוח שמצליח,הוא גאווה
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
אין דבר כזה!
מה לא יודעים עליך?
עבודה נקייה ואסטטית
טיפ מקצועי:
לא להיתייאש,לא לפחד לנסות ולהיתנסות בדברים חדשים,לאהוב ולהיתגאות בכל עבודה של מעשה ידייך