הכירו את בר
מה הוביל אותך לתחום?
תשוקה מטורפת להכנת מתוקים ואהבה ענקית לשוקולד מגיל צעיר.
היכולת לשמח אנשים ע\"י יצירת מתוקים בעבודת יד
איפה למדת את סודות המקצוע?
בסדנאות במגוון תחומים בבתי ספר לקולינריה, ניסיון ועבודה בתחום האוכל והאירועים
מי מהווה לך השראה?
כילדה בת 15 הייתי מאוהבת במרתה סטיוארט , היא המלכה שלי לקאפקייקס, היא לגמרי יוצרת לונה פארק מקאפקייקס
היום בעיקר פינטרס וקונדיטורים בארץ כמו תומר אומנסקי שהוא קונדיטור מוכשר ויצירתי בטירוף ואור שפיץ מדהימה בעיני ומהווה לי השראה שלדחוף את עצמי ללכת אחרי התשוקה שלי .
איזה קינוח את/ה?
פאדג שוקולד בציפוי קרמל מלוח כשפותחים אותו מבצבצים מלא הפתעות במגוון טעמים 😍
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
ואו יש מלא, כל פעם לשלב דברים חדשים ולנסות ,אני גאה כל פעם חדש בתוצרים אבל בעיקר הסניקרס שלי שעשוי מחומרי גם אורגנים ובטעם מטריף
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
בצק סוכר
מה לא יודעים עליך?
שאהבה הכי גדולה שלי זה מתוקים מחומרי גלם אורגנים ולא מעובדים
טיפ מקצועי:
תיגשו למלאכה רק כשאתם מלאי תשוקה ואהבה, תחקרו, תבדקו ותהיו הגיסרא הכי טובה שלכם