הכירו את מאי
מה הוביל אותך לתחום?
אהבה ליצירה, לאוכל והקסם שקורה בין אנשים סביב אוכל
איפה למדת את סודות המקצוע?
בית ספר ״בישולים״.
למדתי את הקורס המקצועי והמתקדם.
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
כנאפה
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
שמנת צמחית.. ללא לקטוז יש תחליפים טובים מזה ❤️
מה לא יודעים עליך?
שאוכל ריפא אותי.. בתור ילדה המטבח היה מקום מפלט. כל פעם שהיה לי קשה הייתי מרגיעה את עצמי בהתעסקות עם אוכל. האכילה היא לא הייתה החשובה אלא העיסוק.
החלום הוא לטפל בריפוי ועיסוק עם אוכל.
טיפ מקצועי:
לא לוותר! להיות את.. ברגע שעושים משהו שאוהבים ומאמינים בו רואים את זה ❤️