הכירו את אביגיל
מה הוביל אותך לתחום?
מגיל קטן אני עוסקת באפיה, ולאחר נסיון לעסוק בתחומים אחרים אני אכן מבינה שזו התשוקה האמיתית שלי
איפה למדת את סודות המקצוע?
למדתי לימודי קונדיטוריה בדנון , בית ספר לקולינריה בתל אביב.
בנוסף גם עבדתי ברביבה וסיליה ובבוטיק סנטרל ומשם רכשתי את הנסיון המקצועי.
איזה קינוח את/ה?
פלזיר סוכרה
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
עוגת חתונה שהיתה כל כך טעימה שלצערי זה משהו שלא מובן מאליו בשוק הישראלי.