הכירו את אושרת
מה הוביל אותך לתחום?
אני מגיעה מתחום הבמה והמוסיקה. יצירה ואמנות זורמות בדמי מילדות.
לתחום הקונדיטוריה הגעתי אחרי שחיפשתי לעסוק במשהו אחר, היתה בי מן קריאה פנימית שניסיתי לפענחה,עד שיום אחד ישבתי מול הטלויזיה וצפיתי בתחרות קינוחים.מצאתי את עצמי מתרגשת עד דמעות (כן,ברצינות) ואז ירד האסימון.
אני מגיעה מבית שעוסק הרבה באוכל. קולינריה תמיד היתה קרובה לחיי,סבתי ז\"ל היתה קונדיטורית בעצמה.כך שהמקצוע הנפלא הזה קושר את כל קצוותי ולא משאיר בי סימן שאלה לגבי השתייכותי אליו.
איפה למדת את סודות המקצוע?
את תעודת הקונדיטור שלי קיבלתי מלימודיי בביה\"ס \"אסטלה\" ,לאחר מכן ועד היום,עברתי השתלמויות אצל שפים ידועי שם בארץ ובעולם.
מי מהווה לך השראה?
שף פרנק הסנוט מהווה עבורי השראה ברמה האמנותית,ושף אמורי גישון מהווה עבורי השראה בתחום המשמעת והדיוק. מעבר לכך- אני מאוד מושפעת מיצירה נשית ומכוח נשי לנהל,להוביל ולהדריך.
איזה קינוח את/ה?
אני חושבת שאוכל לתאר את עצמי כ\"אנטרמה\": עוגת מוס בציפוי ,שמסתירה בתוכה שכבות לא גלויות במרקמים שונים.
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
אני גאה במקרונים שלי,אותה עוגיה מפונפנת ומפונקת שלקח ל שנים לפצח את קוד ההכנה המושלם.. הרגל הזאת,המלמלה הזאת שאתם רואים בתחתית העוגיה -היא אינה האינדיקציה היחידה לטיבה של העוגיה.. העוגיה צריכה להיות מלאה מבפנים ובעלת מרקם מדויק.גאה לספר שהמקרונים שלי כבר שם .
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
שוקולד פרה
מה לא יודעים עליך?
רוב חיי הייתי זמרת
טיפ מקצועי:
גם קונדיטוריה עושים באהבה,או לא עושים בכלל