הקונדיטוריה של שני אילו Cake.4u | Get Cake - פלטפורמת קונדיטורים דיגיטלית
SEARCH

שני אילו Cake.4u

ירושלים
- או - פנו אלי בWhatsapp

עוגות וקינוחים בעיצוב אישי🍫
נעשים באיכות, מקצועיות ומלא אהבה.
בוגרת קורס פטיסרי - בית ספר ״בישולים״

הכירו את שני

מה הוביל אותך לתחום?
זה התחיל שאימי הייתה עושה עוגות כל שישי ותמיד ישבתי לידה ועזרתי לה,
כשהיא נכנסה להריון עם אחרי הקטן אני כביכול ״החלפתי״ אותה ולקחתי לה את המקום הזה שכל שישי חייב להיות משהו מתוק אחרי הארוחה,
משם זה כבר סיפור אהבה.
אחרי הצבא החלטתי לקחת את זה צעד אחד קדימה למקום רציני יותר ולמשהו מעבר לתחביב.
הלכתי ללמוד קונדיטוריה בצורה יותר מקצועית ועבדתי במלון יוקרה בירושלים, מלון ״אוריינט״ כסטאז׳ למשך שנה.
כל יום לומדים דברים חדשים וכל יום נוצרים ומתפתחים ונולדים דברים חדשים, התחום הזה הוא פשוט אין סופי!
בכל עוגה שאני מכינה אני מביאה נגיעות אישיות ממני, מהילדות שלי.
כל עוגה מושקעת בהמון אהבה והדרך שלי היא להפוך את זה למשהו מושלם.
איפה למדת את סודות המקצוע?
בהתחלה הייתי לומדת מהבית,
אחר כך מסירטונים באינטרנט.
את סודות המקצוע למדתי בצורה יותר מקצועית בקורסים לקונדיטוריה שלקחתי בבית ספר ״בישולים״.
- קורס בסיסי
- קורס מתקדם
- קורס בין לאומי
לאחר מכן התחלתי לעבוד במלון יוקרה בירושלים, מלון ״אוריינט״ כקונדיטורית במשך שנה שלמה וכמובן שעם הניסיון מגיעים גם הסודות והסוד האמיתי שלי זה כמות ההשקעה בכל עוגה ועל זה יעידו הלקוחות שלי.
מי מהווה לך השראה?
גדלתי על קרין גורן.
קניתי את כל הספרים שלה,
לא פספסתי שום תוכנית טלויזיה שלה,
הייתי מחכה בקוצר רוח לתוכניות שלה ואחרי כל תוכנית הייתי רצה להכין את מה שהיא לימדה.
מעבר לזה הדרך שבה היא הייתה מלמדת ומעבירה דברים דרך המסך הייתה נורא כיפית ונינוחה ומהנה וקלילה ופחות מפחידה ממה שהיא, גם אם משהו מסתבך אפשר לתקן הכול ולא חרב עלינו עולמנו ברגע הקטן הזה, להפך מטעויות לומדים. וברגעים האלה של הטעויות מגלים גם כמה אתה יצירתי ושהכול הוא בר תיקון.
איזה קינוח את/ה?
אני קינוח משתנה.
מתלבטת אם אני יותר קרם ברולה או יותר טיפוס של פבלובה,
לפעמים אני מוס שוקולד עשיר וכבד בטירוף
ולפעמים עוגיית אלפחורס אחת יכולה לעשות את כל העבודה.
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
אין קינוח אחד שאני גאה בו ובדרך שעברתי כדי להצליח לעשות אותו הכי מושלם שאפשר.
אני חושבת שאם יש קינוח שאני לא מרוצה מאיך שהוא יוצא לי, אם זה בנראות או בטעם אני אעשה אותו שוב ושוב וגם שהגעתי לטופ שרציתי הופתעתי לגלות שהוא יכול להיות אפילו יותר ממושלם עם הזמן וככל שמתרגלים ועושים אותו יותר.
תרגול זה אחד הדברים החשובים במקצוע הזה,
ככל שתתרגל יותר זה יבוא לך יותר בקלות ותהיה יותר תותח ממה שאתה כבר.
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
אני חושבת מאמינה ורוצה שכל חומר גלם לא משנה מה הוא ומי הוא יכנס אליי למטבח באהבה גדולה.
כל אחד יש לו את הצבע שלו, את הייחודיות שהוא מביא איתו, את הטעמים המשתנים, את המרקם שמאפיין אותו.
מכל דבר אפשר להפיק את הטוב שבו.
מה לא יודעים עליך?
אני חושבת שאף אחד לא באמת יודע כמה אני יכולה ללכת רחוק בשביל צילום יפה ואסתטי.
אנשים לרוב נמשכים לתמונות יפות, אסתטיות, ציבעוניות, עשירות בכל טוב, מפוצצות שוקולד וכ׳ו...
בעיניי התמונה עושה את כל העבודה.
וכמובן שהטעם לא פחות חשוב!
טיפ מקצועי:
סבלנות ודיוק בעיניי הם שם המשחק.
אם יש משהו שאתה אוהב אתה תמצא את כל הדרכים להצליח בו ולא תוותר.
התחושת סיפוק הזו שהצלחת במשהו שכל כך רצית וקיוות שתצליח ובסוף זה קורה אחרי דרך ארוכה,
חד משמעית שווה הכול!
לא לוותר אף פעם, תמיד לחלום והמטרה העיקרית,
להגשים את החלומות שלכם בסוף ולא לשכוח להנות מכל רגע בדרך גם אם היא קשה ואף אחד לא מבטיח שהיא תהיה קלה. בהצלחה!
שתפו את העמוד של שני
Email Whatsapp Facebook

הרשמו לניוזלטר Join now!

הרשמה לאתר !Join now
על מנת לפנות לקונדיטור יש להרשם לאתר. כבר יש לכם חשבון באתר? לחצו כאן
או
כיף שחזרתם! Welcome back
או
שכחתי סיסמה
להצטרפות כקונדיטורים לחצו כאן