הכירו את Miri
מה הוביל אותך לתחום?
קודם כל תמיד אהבתי לאפות.
לפני 14 שנים נולדה האחיינית הראשונה שלי.
רציתי שיהיו לה ימי הולדת מיוחדים אז התחלתי לעשות עוגות מעוצבות.
ככל שהיא גדלה הוספתי גם שולחנות ממותגים וכך משנה לשנה נאלצתי להתעלות על עצמי משנה קודמת וכך השתפרתי והפקתי ארועים יוצאים מן הכלל.
מאז נולדו עוד שתי אחייניות.
אמרו לי כל הזמן שצריכה להפוך את התחביב למקצוע וכך קרה.
איפה למדת את סודות המקצוע?
אני אופה מגיל 10 כך שזה משהו שבא לי טבעי.
עם זאת כדי לשפר את עצמי וללמוד טכניקות אפיה ולהיות יותר מדוייקת לקחתי מספר סדנאות לאורך השנים
מי מהווה לך השראה?
מי שהווה לי השראה הם הסובבים אותי, המשפחה והחברים.
איזה קינוח את/ה?
איזה קינוח אני? שאלה קשה...
אני מרגישה שאני עוגת מוס.
מרשימה, יציבה,חגיגית ומאוד מדוייקת מצד אחד,
ומצד שני מאוד רכה, גמישה והכי מאושרת לשמח אנשים.
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
כל קינוח שיוצא ממני אני גאה בו.
מעבר לטעם ולנראות, משקיעה מכל הלב והנשמה כל קינוח שאני מייצרת.
חשוב לי שכל עוגה תהיה מיוחדת בדיוק כמו אותו אדם שהיא מיועדת לו.
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
חומרים משמרים.
כמה שיותר טבעי ואיכותי יותר טוב.
מה לא יודעים עליך?
לא יודעים עלי שאני הנדסאית רכב במקצועי ועבדתי במוסכים ב 15 השנים האחרונות. תחום שהוא מאוד גברי ואינטנסיבי.
טיפ מקצועי:
הטיפ שלי הוא שתמיד לעבוד לפי המתכון עם כמויות מדוייקות ולא לדלג על שלבים.