הכירו את מוריה
מה הוביל אותך לתחום?
אהבה אין סופית של יצירה וחידוש.
אפיה וקונדטוריה הם אמנם מדע מדוייק אך המשחק בטעמים עד אין גבול יוצרים כל פעם משהו חדש ומהמם!
איפה למדת את סודות המקצוע?
קורס קונדטוריה מקצועי במכלל השף
מי מהווה לך השראה?
מכל קונדיטור/ית אני לוקחת משהו קטן להשראה, ככה יצרתי לעצמי מן השראה משלימה.
איזה קינוח את/ה?
סופלה שוקולד
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
מקרונים
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
מי ורדים והל.
טיפ מקצועי:
לא להפסיק לנסות!