הסיפור שלי שונה ואירוני- בצעירותי לא התחברתי לאפיה ועולם הקונדיטוריה היה רחוק ממני שנות אור.
כשהכרתי את בעלי הצהרתי בפניו שאני מאוד אוהבת את עולם הבישול והיכולות הקולינריות שלי מצויינות ומגוונות אבל לגביי העולם המתוק - זה מחוץ לתחום, זה לא בשבילי - אחרי מספר נסיונות להכין עוגיות שלא צלחו והפכו קשות כמו אבן, אחרי נסיון עם בצק שמרים שלא תפח והכי גרוע מבחינתי היה כשניסיתי להקציף שמנת מתוקה וכל ארונות המטבח זכו לטעום ממנה...
הכל התהפך כשהבכור שלי חגג יום הולדת 3 ורציתי להכין לו עוגה מעוצבת ויפה...
נכנסתי למטבח ואפיתי עוגת שוקולד עשירה וטעימה ואפילו עיצבתי אותה בצורת העפיפיון של ערוץ הופ. למרבה הפלא היא יצאה מדהימה! גם בטעם וגם בנראות.
חברים ומשפחה ביקשו שאכין להם עוגות, ההזמנות זרמו וכך נסחפתי לעולם עיצוב העוגות.
איפה למדת את סודות המקצוע?
למרות שעסק עיצוב העוגות היה משגשג לא הייתי בטוחה בעצמי, ידעתי שאין לי מספיק ידע בנושא, הרגשתי שאני רוצה ללמוד את כל רזי המקצוע, להבין את הכימיה בין המוצרים ואת טכנולוגיית המזון ולכן נרשמתי לביה״ס הגבוה לקונדיטוריה ע\'ש אסטלה- אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה
מי מהווה לך השראה?
אמא שלי
איזה קינוח את/ה?
פאי לימון! שילוב של מתיקות עם חמיצות 😉
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
#קורסקונדיטורצעיר
במהלך הזמן הבנתי שאני לא נהנית מהשהייה לבדי בסטודיו כשאני מכינה עבור הלקוחות את הקינוחים והיה חסר לי המפגש עם אנשים ולכן במקביל להזמנות התחלתי להנחות סדנאות זוגיות, סדנאות פרטיות וסדנאות גיבוש בקבוצות קטנות.
התאהבתי מיד בתחושת האירוח בסטודיו, התמכרתי להעברת הידע לאלו שבאו ללמוד ממני.
במהלך הזמן התמקדתי רק בהנחיית הסדנאות, ויתרתי על ההזמנות והבנתי שהדבר היחיד שאני רוצה למכור באהבה ענקית זה את הידע שלי.
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
מרגרינה
מה לא יודעים עליך?
שאני לא אוהבת שוקולד 🙈
טיפ מקצועי:
✨ חיו את החלום ✨
שתפו את העמוד של אורית
הרשמו לניוזלטר Join now!
הישארו מעודכנית בחדשות, אירועים מתוקים, מבצעים מיוחדים ועוד.