הכירו את תומר
מה הוביל אותך לתחום?
אהבה אין סופית לאוכל!
איפה למדת את סודות המקצוע?
תוך כדי עבודה במסעדות שונות וסדנאות.
מי מהווה לך השראה?
אסף גרניט ואלון שבו. כל אחד בידע שלו וביכולת שלו להעברת הידע והמגיע האישית בלקוחות.
איזה קינוח את/ה?
קרם ברולה. מצד אחד נותנים ״מכה״ לשבור אותי ומצד שני אני רך ומתוק😋
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
הקינוח שאני הכי גאה בו זה פרלינים. טמפרור שוקולד זה היה הדבר הכי מלחיץ שיצא לי לעשות נטו מידע אישי וקריאה באינטרנט. לקחתי את זה כאתגר ועמדתי בו!
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
פירות יבשים. לא מתחבר לזה בשום צורה, ולכן לא אוכל להעביר על עצמי ביקורת על קינוחים איתם.
מה לא יודעים עליך?
שאני פרפקציוניסט יותר מידי, לא מרוצה אם זה לא בול איך שהיה לי בראש.
טיפ מקצועי:
ללמוד מעשי אבל גם עיוני. לפני שאתם נגשים להכין כל דבר, תבינו את הבסיס שלו ומה התפקיד של כל חומר במנה.