הכירו את ורד
מה הוביל אותך לתחום?
אהבה לאפיה ויצירה
איפה למדת את סודות המקצוע?
למדתי בבתי הספר בארץ: עושים בישול, בישולים
ולמדתי בחו\"ל אצל שפים מהטובים בעולם ככריסטוף מישלאק, ג\'והן מרטין, יאן קוברר, סדריק גרולה ועוד
מי מהווה לך השראה?
הלקוחות שלי! הם ההשראה היומיומית שלי
איזה קינוח את/ה?
סברינה, רכה טעימה, וממכרת
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
אני תורמת מדי שנה קינוחים לילדים בבית החולים שניידר, זו הגאווה הכי גדולה שלי לראות אותם שמחים
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
כל הלא כשרים למיניהם.
מה לא יודעים עליך?
שאני מעדיפה מלוח על מתוק
טיפ מקצועי:
לעבוד מהלב, לתת תשומת לב לכל פרט ופרט ולא לעבוד בחיפזון