הכירו את מירי
מה הוביל אותך לתחום?
זה אולי יישמע מצחיק אבל הגעתי לתחום והתעמקתי בו דווקא כשעשיתי דיאטה לפני מספר שנים. מכירים שפתאום מתעורר בכם דחף לבשל/ לאפות לבני הבית מאכלים מפנקים? זה מה שקרה לי בדיוק ;) משם הכל היסטוריה.
איפה למדת את סודות המקצוע?
האמת שזה תחום שהלמידה בו לא נגמרת אף פעם. עברתי מגוון סדנאות - קבוצתיות, פרטניות, בדיגיטל ובמפגשים פיזיים. אני עוקבת אחרי מומחים ואושיות רבים בתחום, שואבת מהם השראה ומשתדלת ללמוד מניסיונם הרב.
מי מהווה לך השראה?
ואוו יש כל כך הרבה - בארץ ובחו\\\\\\\"ל.
איזה קינוח את/ה?
פבלובה ללא ספק.
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
טארט אפרסקים בקרם שקדים, טארט לימון.
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
חומרים שאינם כשרים, חומרים משמרים.
מה לא יודעים עליך?
יש לי במקביל קריירה בתחום אחר לגמרי, תחום יחסי הציבור.
טיפ מקצועי:
לא לפחד לאפות ולא להתייאש כשמשהו לא מצליח. להעז ולא להרים ידיים. בסוף זה יצליח!