הכירו את מיטל
מה הוביל אותך לתחום?
תחום האפיה היה תמיד תשוקה מגיל קטן
ובעקבות הבנות המהממות שלי נתן את הדחיפה לעבוד במה שאני אוהבת
איפה למדת את סודות המקצוע?
מכל דבר אפשרי, תוכניות טלויזיה, יוטיוב, קונדיטורים מחול
מי מהווה לך השראה?
קרין גורן , אור שפיץ
איזה קינוח את/ה?
קרם ברולה
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
אני גאה בכולם
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
מרגרינה
טיפ מקצועי:
השתמשו תמיד בחומרי גלם איכותיים