הכירו את לידר
מה הוביל אותך לתחום?
האמת שהובלתי לתחום די בהפתעה ...כל מי שהכיר אותי ידע שכל קשר ביני לבין המטבח הוא מקרי בהחלט...לפני שנתיים עברתי לגור עם הבן זוג שלי וביום הולדת שלו החלטתי שהפעם אני מכינה לו עוגה פעם ראשונה בחיי, הכנתי את העוגת מספרים שיצאה טעימה ופשוט באותו הרגע התאהבתי בזה וחיפשתי רק מתכונים,, התחלתי לעקוב אחרי בנות,הלכתי לכמה סדנאות ובעיקר קניתי מלא מלא דברים וחיפשתי למי להכין עוגות במשפחה ובחברים עד שאחרי כמה חודשים פנו אליי להזמנות והחלטתי לקחת את זה צעד קדימה.
איפה למדת את סודות המקצוע?
לקחתי מספר סדנאות אישיות אצל בנות מוכשרות שעקבתי אחריהן באינסטגרם (עוגות מוס, עוגות טורט מעוצבות, שמרים, ציור בשוקולד ועוד)
מי מהווה לך השראה?
האמת שאין מישהו ספציפי שמהווה בשבילי השראה למרות שיש המון אנשים מוכשרים בתחום...אבל אני יכולה רק להגיד שאחרי ששנים הייתי שומעת על אנשים שפתאום גילו על עצמם כישרון כזה או אחר שגם הפך להיות מקור פרנסתם ולרוב לא האמנתי למקרה הזה או שפשוט תהיתי מתי לי זה יקרה ודווקא ברגע שבו לא ציפיתי ולא חשבתי זה קרה ובאמת זה הדבר האחרון שהייתי מדמיינת שיקרה לי ושזה יהפוך למקור פרנסה...אז האמת שהסיפור שלי מבחינתי די השראה לי ומחזק אותי כל פעם מחדש בהרבה נקודות אחרות בחיים.
איזה קינוח את/ה?
לגמרי בייגלה מלוח מצופה שוקולד... גם מלוח וגם מתוק או בקיצור כמו בחיים עצמם קשת של רגשות
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
העוגה הראשונה שהכנתי לבן זוג שלי.. כמה פשוטה אבל ככה עמוקה ואבן דרך בפרק חדש שנפתח בחיי
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
למדתי לדעת שלעולם אל תגיד לעולם לא..אז לא אגיע מה לא ייכנס אבל אגיד למה אני פחות מתחברת וזה לעוגות עטופות בבצק סוכר.. אני כן משתמשת בקאפקייקס אישי אבל פחות מתחברת לסגנון בעוגות מעוצבות.
מה לא יודעים עליך?
שאני גם מאוד אוהבת את תחום המשחק ועולם הבמה ובשנים האחרונות עבדתי בהפקות טלוויזיה ובי לבין שילבתי את הקונדטוריה
טיפ מקצועי:
זה מקצוע שדורש המון סבלנות, המון עליות וירידות וכמה שפחות להסתכל איך לאחר מצליח ומה הוא עשה יותר נכון אלא רק לקחת את זה למקום חיובי ולקחת השראות וביקורות לטובה:)