הכירו את שני
מה הוביל אותך לתחום?
זה התחיל מאמא בילדות, ואז הבנתי שאני נהנת מאוד לעבוד עם קצפות ובצקים וזה מה שמרגיע את הנפש, הניסיונות שוב ושוב, ההצלחה, לנסות ולשנות מתכונים
איפה למדת את סודות המקצוע?
מאמא , הרבה הרבה ניסיונות בבית, ועבודה בקונדיטוריות שונות .
מי מהווה לך השראה?
אמא ואחותי הגדולה שעוסקת גם בתחום העוגות
איזה קינוח את/ה?
בראוניז - מלאה בשוקולד
מה הקינוח שאת/ה הכי גאה בו?
עוגת גבינה אפויה , ועוגת שוקולד עסיסית ושוקולדית ביותר
איזה חומר גלם לא יכנס אליך למטבח?
חומר גלם לא כשר
מה לא יודעים עליך?
אני יכולה להכין את אותה עוגה או עוגיות כמה פעמים באותו היום עד שיצא לי פרפקט ואהיה מרוצה
טיפ מקצועי:
עם רצון והתמדה הכל אפשרי