אז כמה יסודי זה הולך להיות???
נלמד:
אפיה נכונה של עוגת טורט גבוהה במיוחד וחיתוך שלה.
מילוי השכבות בקרם ובתוספות.
עיטוף כפול: פירורים והחלקה, שימוש באיירברש ידני. שימוש נכון בגלידן.
קישוט העוגה: יצירת אלמנטים עם שוקולד, צביעה ואיבוק שוקולד ,דף סוכר, זילופים שונים.
טכניקות נוספות כגון : שילוב צבעים , שבר בעוגה ועוד'
נלמד על הכלים השונים המשמשים אותנו: עבודה עם רינגים, פלטות שונות, מחליקים, עבודה עם צנתרים שונים, תבניות סיליקון ופלסטיק לשוקולד ועוד'
טיפים נוספים כמו: צילום נכון של העוגה- רקעים/תאורה !!!
אתם תצאו עם כל הסודות והמתכונים ועם העוגה שיצרתם!
הסדנה מתקיימת בסטודיו המאובזר שלי בפתח תקווה .
אורך הסדנא כ-4 שעות
תוגש שתיה חמה וקרה וכיבוד קל.
סדנא ללא גלוטן תוספת של 20%
סדנא ללא גלוטן תוספת של 20%
בתיאום אישי