קורס מוסים ומארז קינוחים- הקורס המלא | Get Cake - פלטפורמת קונדיטורים דיגיטלית
SEARCH

קורס מוסים ומארז קינוחים- הקורס המלא

מהקונדיטוריה של מירי רבינוביץ
כתובת: קריית מוצקין, ברק 46

אחרי ההצלחה המסחררת (המפתיעה לטובה, אפשר לומר) של הקורס המלא לזילוף ועיצוב עוגות,

ואחרי חודשים שהלקוחות שלי לוחצים עלי להפיק קורס להכנת מוסים ומארזי קינוחים...

החלטתי להרים את הכפפה ולהפיק עבורכם קורס שווה במיוחד, של מוסים על בסיס גנאש הכי טעימים וקלים בעולם וקינוחים מטורפים! עם כל הטכניקות והטרנדים, כמו שאני אוהבת לחשוף

וכמובן בלי שום סודות - הכל על השולחן, מונגש בגובה העיניים, הכל בסביבת מטבח ביתי, כדי שתוכלו להפיק מהקורס את המקסימום ולהפוך את הקינוחים שלכם לחוויה שכיף לצלם ולאכול!!

אז שינסתי מותניים והקפצתי שוב את הצלם והמאפרת למשימה.

תכננתי עד לפרטים הכי קטנים מה חשוב ללמד, להביא לכם את כל הטרנדים הכי חמים, כל הטכניקות הנדרשות כדי לעצב מארזי קינוחים ולהכין מוסים ברמה הכי גבוהה שיש והכי טעימים שיש! בקורס מורחב שכולל את הכל, עם צילום ברמה מקצועית!

עזבו את הלימוד החובבני מול היו טיוב. תתחילו ללמוד באופן מקצועי בליגה של הגדולים!
כמו שאמרתי גם בקורס הקודם, ונוכחתם לדעת שזאת הדרך שלי, אני נותנת לכם את כל כולי כאן. אין סוד אחד שהשארתי לעצמי כי אני מאמינה בלתת את הכל, עד הפרט האחרון, כי ה "high" הכי גדול שלי, הוא כשאתם מצליחים ליישם את מה שאני מלמדת ושולחים לי תוצאות מטורפות!!
וכל זה בנוחות שלכם אצלכם במטבח ♥

מה בסדנה?

פרק 1:
הכנת טריקולד- הכרת החומרים, הכרת הגלטין, הכנת הקראנץ, יצירת שכבות מדוייקות וישרות, גנאש.
פרק 2:
הכנת מוס שיש, הכנת מוסים בטעמים, טיפטופים ב 2 שיטות, מיני דונאטס, הכנת קישוטים ואיבוק, הכנת מגנומים, קרן ברולה
פרק 3:
קינוחי כוסות

חשוב לדעת

לקורס הזילוף הדיגיטלי כמה יתרונות מובהקים:
- בסדנאות פרונטליות הרבה פעמים מגיעים הביתה ושוכחים מה למדנו בסדנה ואין אפשרות לעבור אותה שוב לריענון. בקורס דיגיטלי הכל זמין לצפייה כמה שתרצו
- אין מגבלת זמן או מספר צפיות
- קבוצה סגורה בפייסבוק לשאלות ותמיכה לכל הזמן- חשוב מאוד!
- נותן המון ביטחון כשניגשים לעוגה ומעלים את החשש והתחושות הקשות להכנת העוגה שמקורה בחוסר ידע והכרת הטכניקות
- בפן המקצועי למי שמעוניין במכירת עוגות- הקורס הביא לקפיצה במכירות גם במספר המכירות וגם במחיר העוגה בשל הרמה הגבוהה אליה הגיעו בעקבות הקורס.
- מתאים גם למקצועיות וגם לחובבניות בגלל שהכל מוסבר מהשלב הראשון מהבסיס ואין צורך בשום ידע מוקדם

הרשמה לסדנה

987 ₪
להזמנה אונליין פנו אלי בWhatsapp

התשלום עבור ההזמנה מתבצע ישירות מול הקונדיטור/ית
שתפו עם חברים
Email Whatsapp Facebook

קונדיטורים, רוצים להגדיל
את החשיפה ולקבל הזמנות
אונליין? Get Pro!

הרשמו לאתר ותוכלו להגדיל את מעגל
הלקוחות ולקבל הזמנות דרך האתר אונליין
הרשמו עכשיו

הרשמו לניוזלטר Join now!

הרשמה לאתר !Join now
על מנת לפנות לקונדיטור יש להרשם לאתר. כבר יש לכם חשבון באתר? לחצו כאן
או
כיף שחזרתם! Welcome back
או
שכחתי סיסמה
להצטרפות כקונדיטורים לחצו כאן