פרק 1:
הכנת טריקולד- הכרת החומרים, הכרת הגלטין, הכנת הקראנץ, יצירת שכבות מדוייקות וישרות, גנאש.
פרק 2:
הכנת מוס שיש, הכנת מוסים בטעמים, טיפטופים ב 2 שיטות, מיני דונאטס, הכנת קישוטים ואיבוק, הכנת מגנומים, קרן ברולה
פרק 3:
קינוחי כוסות
לקורס הזילוף הדיגיטלי כמה יתרונות מובהקים:
- בסדנאות פרונטליות הרבה פעמים מגיעים הביתה ושוכחים מה למדנו בסדנה ואין אפשרות לעבור אותה שוב לריענון. בקורס דיגיטלי הכל זמין לצפייה כמה שתרצו
- אין מגבלת זמן או מספר צפיות
- קבוצה סגורה בפייסבוק לשאלות ותמיכה לכל הזמן- חשוב מאוד!
- נותן המון ביטחון כשניגשים לעוגה ומעלים את החשש והתחושות הקשות להכנת העוגה שמקורה בחוסר ידע והכרת הטכניקות
- בפן המקצועי למי שמעוניין במכירת עוגות- הקורס הביא לקפיצה במכירות גם במספר המכירות וגם במחיר העוגה בשל הרמה הגבוהה אליה הגיעו בעקבות הקורס.
- מתאים גם למקצועיות וגם לחובבניות בגלל שהכל מוסבר מהשלב הראשון מהבסיס ואין צורך בשום ידע מוקדם