פרק 1:
חיתוך שכבות העוגה, מילוי, מרקם נכון של קצפת למילוי/ לעיטוף/ לזילוף, עיטוף והחלקה של הקצפת, שבר תחתון.
פרק 2:
קישוטים- הכנת אותיות, שיקוטים ושימוש בתבניות, סוכריות וקערת איזומלט, צביעה ואיבוק של הקישוטים, הכנת כדורים מטאליים, שימוש בדף אכיל ודף טרנספר ועוד
פרק 3:
טיפטופים, טכניקות זילוף שונות כולל פרחים
פרק 4:
אפיית עוגות שוקולד ווניל
פרק 5:
תוספות ולייבים
לקורס הזילוף הדיגיטלי כמה יתרונות מובהקים:
- בסדנאות פרונטליות הרבה פעמים מגיעים הביתה ושוכחים מה למדנו בסדנה ואין אפשרות לעבור אותה שוב לריענון. בקורס דיגיטלי הכל זמין לצפייה כמה שתרצו
- אין מגבלת זמן או מספר צפיות
- קבוצה סגורה בפייסבוק לשאלות ותמיכה לכל הזמן- חשוב מאוד!
- נותן המון ביטחון כשניגשים לעוגה ומעלים את החשש והתחושות הקשות לפני עיצוב עוגה
- אלפים כבר רכשו את הקורס ויש תוצאות מוכחות ומובהקות לשיפור טכניקה, שיפור העיטוף, רמת הגימור עלתה פלאים
- בפן המקצועי למי שמעוניין במכירת עוגות- הקורס הביא לקפיצה במכירות גם במספר המכירות וגם במחיר העוגה בשל הרמה הגבוהה אליה הגיעו בעקבות הקורס.
- מתאים גם למקצועיות וגם לחובבניות בגלל שהכל מוסבר מהשלב הראשון מהבסיס ואין צורך בשום ידע מוקדם